Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Accountmanager New Business

SDB Groep biedt een totaalpakket voor zorginstellingen rondom hun HR-, salaris- en planningsprocessen. Onze SaaS oplossingen stellen onze klanten in staat om deze processen volledig digitaal en geautomatiseerd uit te voeren.

 

Voor de afdeling Sales zoeken wij een Accountmanager New Business die ons gedreven Sales team komt versterken en onze prachtige software producten gaat verkopen.

 

Wat ga je doen?
Je primaire verantwoordelijkheid is het genereren van omzet door werving van nieuwe klanten, aanbevelen van (nieuwe) beschikbare producten en het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt.
Je bent in staat een kwalitatief goede en stabiele sales pijplijn op te bouwen op het gebied van new business middels zelfmanagement en zelfmotivatie.
Je verkoopt alle producten en services die zijn opgenomen in het portfolio van de organisatie aan nieuwe klanten en kunt de sales pijplijn inzichtelijk maken op gebied van new business voor anderen in de hiertoe binnen de organisatie beschikbare systemen.
Je bent in staat de gehele salescyclus autonoom te managen en deze uit te voeren en te registreren conform de hiervoor binnen de organisatie gestelde richtlijnen. Je schakelt hiervoor de juiste middelen en medewerkers om de deal te kunnen sluiten.
Je werkt intensief en proactief samen met marketing bij het ontwikkelen van campagnes en genereren van leads.
Je bent in staat een Programma van Vereisten in te vullen en te beantwoorden.
Je kunt op directieniveau verkoopadvies geven aan (potentiële) klanten.
Je volgt actuele gebeurtenissen en ontwikkelingen in de zorgsector en/of op salaris en HR gebied en deze koppelt deze terug naar Productmarketing.
Je bent continue proactief in het vergaren van extra kennis over bestaande en/of nieuwe SDB producten.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt kennis van de markt en actuele ontwikkelingen binnen de zorgsector.
  • Je hebt een resultaatgerichte instelling en probleemoplossend vermogen.
  • Je bent vaardig in onderhandelen en komen tot contractondertekening.
  • Je bent in het bezit van overtuigingskracht.
  • Je bent in staat om te gaan met stress.
  • Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau en minimaal 2-5 jaar ervaring in verkoop van software oplossingen aan nieuwe klanten.

 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een verantwoordelijke en energieke Sales functie bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg van onze klanten. Hierbij bieden wij goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?
Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via de solliciteer direct button! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Solliciteren
SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…