Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Accountmanager – SDB Academy

Accountmanager SDB Academy

Ben jij iemand die kansen niet afwacht maar ze zelf creëert? Is sales niets nieuws voor jou en zit netwerken in je aard? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Learning en Analytics, volledig in de Cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?
Als Accountmanager – SDB Academy ben je verantwoordelijk voor het omzetten van kansen naar daadwerkelijke acties. Jij voelt feilloos aan wat een klant bedoelt en weet dit concreet te vertalen. Je weet als geen ander relatiemanagement in te zetten bij bestaande klanten om (nieuwe) beschikbare SDB-producten aan te bevelen. Hierin neem je klanten mee door middel van presentaties, waarbij je rekening houdt met zowel de eisen en wensen van de klant als die van de organisatie.

Als onderdeel van de SDB Academy sta jij te trappelen om alle leer- en ontwikkelmogelijkheden in kaart te brengen en zo alle zorgprofessionals de kans te geven om zich te blijven ontwikkelen. SDB Academy biedt een Learning eXperience Platform met o.a. een leer- en kennisplatform, e-learning content en werkplekleren speciaal gemaakt voor de zorg.

Je werkt nauw samen met de overige accountmanagers en stimuleert elkaar om te blijven ontwikkelen. Je neemt initiatief naar collega’s en betrekt hen bij jouw plannen en doelstellingen. Het geeft je energie om samen aan deze doelen te werken, maar je kunt ook uitstekend zelfstandig aan de slag. Daarnaast heb je nauw contact met onze marketeers voor het ontwikkelen van campagnes. De ontwikkelingen binnen de sector en onze eigen producten volg je op de voet.

Wie ben jij?

·      Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in geschrift;
·       je bent resultaatgericht en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
·       je bent ambitieus, ziet makkelijk potentiële kansen en weet deze te benutten;
·       je bent in bezit van goede overtuigingskracht en netwerken is je tweede natuur;
·       je hebt affiniteit met Leren & Ontwikkelen en met (leer)technologie;
·       je bent vaardig in het onderhandelen en komen tot contractondertekening;
·       je hebt 2 – 5 jaar relevante werkervaring;
·       je hebt ruime kennis over de zorgsector en houdt de ontwikkelingen hiervan nauwlettend in de gaten.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Accountmanager bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. Wij bieden jou een salaris tussen de 2.000 – 6.000 euro en goede performance based arbeidsvoorwaarden op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving (thuis werken, op locatie meeten), met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Meer weten over onze sollicitatieprocedure? Klik hier.


Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’