Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

BI Developer – SDB Analytics

BI Developer

Bouw jij graag mee aan een innovatief Analytics platform binnen de zorg? Denk hierbij aan gebruiksvriendelijke dashboards en rapportages, een robuust datamodel en efficiënte datastromen om het geheel schaalbaar, veilig en configureerbaar te houden. Wordt jij er enthousiast van om informatie te vertalen naar acties? Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

Wie zijn wij? 

SDB Groep biedt een totaal oplossing in de vorm van een zorgsuite: geïntegreerde oplossingen volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Leren & Ontwikkelen en Analytics.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, zijn wij voor zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?

Als BI Developer bouw je mee aan ons Analytics platform en alles wat daarbij komt kijken. In de database is er genoeg uitdaging om één datamodel te behouden dat zich leent voor verschillende structuren en bronsystemen. Daarbovenop ga je aan de slag met het aggregeren van alle genormaliseerde gegevens om daar vervolgens de diverse rollen in de zorg mee te bedienen zodat zij zich bezig kunnen houden met waar het echt om gaat: Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

In dit proces schrijf je database queries, DAX formules en bouw je rapportages en dashboards. Hierbij let je op juistheid, leesbaarheid, performance en toekomstbestendigheid.   

Om dit te kunnen bereiken neem je actief deel aan het Scrumproces van je multidisciplinaire team. Samen met je team zorg je dat bij elke sprint de commitment wordt opgeleverd. Om het beste resultaat te bereiken werk je oplossingsgericht, ben je creatief en handel je pro-actief. Je gebruikt hierbij de allernieuwste technologieën. Uiteraard communiceer je open en regelmatig met de product owner en het team.

Wie ben jij?
Je beschikt over een uitgebreide kennis van T-SQL en databases;
Je hebt ervaring met Datawarehousing en bijbehorende ontwikkelmethodes;
Je hebt ervaring met SSIS en SSAS; Je hebt oog voor detail en UI/UX;
Het hebben van ervaring met Azure DevOps en/of Git is een pre;
Je hebt een leergierig karakter en bent niet bang om het initiatief te nemen;
Je bent analytisch en kunt goed zelfstandig werken;
Je durft makkelijk jouw mening en visie te delen, maar staat ook open voor de input van anderen;
Je hebt affiniteit met software en de zorgsector;
Je hebt een HBO werk- en denk niveau (met een achtergrond in IT);
Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie, ervaring in het werken volgens Agile / Scrum is een pre;
Je hebt een goede beheersing in de Nederlandse taal;

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

Reageren?

Graag ontvangen we jouw persoonlijke CV met motivatie indien je interesse hebt in bovenstaande functie. Wij kijken er alvast naar uit om deze te ontvangen!

Je kunt bovenstaande gegevens aan ons toesturen via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 – 38 88 300.