Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Educatief Expert – E-learning

Educatief Expert (32 – 40 uur)

Ben jij leergierig en word jij enthousiast om Leren & Ontwikkelen te stimuleren binnen de zorg? Kun je omgaan met snelle ontwikkelingen, het overzicht bewaren mét oog voor details en pas jij in een dynamische en veelzijdige organisatie? Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

Wie zijn wij?
SDB Groep biedt een totaal oplossing in de vorm van een zorgsuite: geïntegreerde oplossingen volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Leren & Ontwikkelen en Analytics.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, zijn wij voor zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?
Binnen SDB Academy realiseren we leer- en ontwikkelprogramma’s volledig op maat op basis van het model van ‘Werkplekleren met Leertechnologie’ en ontwikkelen we e-learning voor medewerkers in de zorg. We werken aan diverse projecten voor onze klanten.

Krijg jij energie van het analyseren van een leervraag, het structureren van gewenste inhoud, het ontwikkelen van het concept samen met designers en het schrijven van krachtige leerteksten, audioscripts en storyboards? Dan is de vacature voor het ontwikkelen van e-learning misschien jouw nieuwe baan. Als Educatief Expert help je klanten vanuit een opleidingsvraagstuk en vertaal je hun wensen naar een aansprekende digitale leeroplossing. Je begrijpt hoe je succesvol e-learning in kunt zetten en samen met de klant en het team bouw je in een project aan leeroplossingen met impact!  

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een afgeronde Onderwijskundige of Opleidingskundige opleiding;
Je hebt ervaring in het ontwikkelen van e-learning;
Je hebt sterkte mediavaardigheden en affiniteit met (leer)technologie;
Je bent professioneel en de klant staat bij jou altijd op nummer 1;
Je hebt een innemende uitstraling en een sterk sociaal en empathisch vermogen;
Je werkt proactief en bent zeer probleemoplossend;
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale leeroplossingen en staat open voor vernieuwingen;
Je houdt er van om samen te werken in een informele en stimulerende werkomgeving deels op locatie en vanuit huis;
Je hebt sterke mediavaardigheden en affiniteit met (leer)technologie;
Achtergrond in de zorg of het onderwijs voor de zorg is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Educatief Expert bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een gezellig team dat het werk zelf onderling verdeeld. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze Visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

Reageren?
We ontvangen graag je motivatiebrief en  C.V. voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl. Heb jij ons overtuigd met jouw sollicitatiebrief, dan word je op korte termijn uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek!

Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 – 38 88 300.

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’