Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Expert Service Medewerker – SDB Academy

Expert Service Medewerker – SDB Academy

Ben jij leergierig en word jij enthousiast om Leren & Ontwikkeling te stimuleren? Sta jij daarnaast altijd klaar om klanten op de best mogelijke manier te woord te staan? Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

Wie zijn wij? 
SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Learning en Analytics. Daarnaast bieden wij ook EPASS voor competentiegericht leren en opleiden binnen de zorg.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?
Als Expert Service Medewerker ben je een ambitieus, leergierig, creatief en positief ingesteld persoon. En als onderdeel van het Expert Service team proberen jullie het leren en ontwikkeling bij onze klanten te stimuleren en daarnaast klanten te ondersteunen bij het gebruik van onze Learning software. Je zorgt er hierbij voor dat de klant zo veel mogelijk handvaten krijgt om in zijn/haar werkomgeving de leeroplossing toe te passen.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen en het bieden van advies en ondersteuning. Je blijft hierbij proactief in contact met de klant en houdt hierbij zicht op relevante organisatieontwikkelingen. Als Expert Service Medewerker sta je klaar om te ondersteunen en begeleiding te bieden bij het implementatie proces. Je helpt bij de voorbereidingen van training en Expert-programma’s en het uitrollen van speciale “Expert”-dagen voor de klant.

Je behoudt nauw contact met de klant voor het ophalen van input voor de (door)ontwikkeling van onze software. Dit doe je doormiddel van het bezoeken van klanten voor een evaluatie en/of adviesgesprek.  Als onderdeel van het team, SDB Academy, deel je zowel successen als leermomenten met elkaar om zo te blijven ontwikkelen.

Wie ben jij

Je hebt sterke mediavaardigheden en affiniteit met (leer)technologie;
Je bent professioneel en de klant staat bij jou altijd op nummer 1;
Je hebt een sterk sociaal en empathisch vermogen;
Je werkt proactief en bent zeer probleemoplossend;
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;
Je houdt er van om samen te werken in een informele en stimulerende werkomgeving;
Eerdere werkervaring in de leertechnologie is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Expert Service medewerker bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

Reageren?
Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 070-3570800.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’