Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Expert Support Consultant – SDB ECD

Expert Support Consultant – SDB ECD

Ben jij een doorgewinterde problem solver en word je enthousiast van het delen van jouw kennis? Sta jij altijd klaar om klanten zo goed mogelijk te helpen? Mooi, dan willen wij je graag ontmoeten!

Wie zijn wij? 
SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Learning en Analytics, volledig in de Cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen? 

Als Expert Support Consultant biedt je onze klanten tweedelijns support voor onze ECD oplossing. Je weet hierbij als inhoudelijke expert als vraagbaak te fungeren voor zowel de klant als interne stakeholders. Je weet op een professionele manier escalaties af te handelen en neemt hierin de verantwoordelijkheid om de klant weer tevreden te stellen. Daarnaast ben je op de hoogte van landelijke ontwikkelingen.

Tijdens jouw dag geef je o.a. invulling aan:

  • Support
  • Projecten
  • Kwaliteit
  • Klantintimiteit
  • Communicatie/instructie

Wie ben jij?

Je bent zeer analytisch en weet complexe vraagstukken om te zetten naar oplosbare vragen;
Je hebt goede communicatieve vaardigheden voor zowel interne als externe communicatie;
Je kunt snel schakelen, bent klantgericht en weet de juiste prioriteiten te stellen; 
Je denkt elke dag mee om onze software en dienstverlening nog verder te verbeteren door signalen op te vangen en door te geven;
Je bent in staat zelfstandig te kunnen werken;
Je hebt HBO werk- en denkniveau;
Je hebt affiniteit met de zorgsector.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Expert Support Consultant – SDB ECD  bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden en je komt te werken in een hybride omgeving (thuis werken, op locatie meeten), met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’