Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Financial Controller

Financial Controller SDB Groep (fulltime)

Wil jij jouw opgedane financiële kennis inzetten om veelzijdige ervaring op te doen binnen een innovatieve organisatie als Financial Controller binnen een veelzijdig Finance team? En deel je onze visie  op het helpen van onze klanten in de zorg?

 

Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

 

Wie zijn wij? 

SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier en Analytics, volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

 

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

 

Wat ga je doen?

SDB Groep is op zoek naar een pragmatische en ambitieuze Financial Controller die naast de dagelijkse werkzaamheden energie haalt uit het samen met het Finance team continue verder professionaliseren van onze finance processen.

 

Je bent verantwoordelijk voor alle accounting en reporting activiteiten voor specifiek aan jou toegekende entiteiten. Dit maakt dat jouw werkzaamheden variëren van Purchase to Pay, Record to Report, Fixed Assets, BTW aangiftes tot en met (het voorbereiden en begeleiden van) de jaarrekeningcontrole. Ook rapporteer en analyseer je de financiële en operationele resultaten van de entiteiten die jij specifiek onder je hoede hebt. Om je werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen doen sta je dichtbij de business en heb je nauwe contacten met alle betrokken collega’s binnen onze organisatie. Je denkt, op basis van jouw analyses van de actuals ten opzichte van het budget, pro-actief mee over verbeterkansen voor onze organisatie. Met jouw financiële rapportages, analyses en stuurinformatie ondersteun je de organisatie en het management de operationele en financiële resultaten continue te blijven verbeteren.

 

Door ons groeiende en innovatieve karakter zijn we steeds op zoek naar verdere professionalisering van onze bestaande processen en de tooling die we in gebruik hebben. Jouw scherpe, kritische en innovatieve blik krijgt meer dan voldoende ruimte hieraan een bijdrage te leveren in de vorm van aandragen van efficiency slagen en automatiseringsmogelijkheden. En natuurlijk ben je daarna ook zelf in de lead om deze verbeteringsmogelijkheden te implementeren en binnen onze organisatie uit te rollen.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (in zowel Engels als Nederlands) en droomt en denkt in cijfers;
  • Je hebt een pro-actieve grondhouding en bent eigenaar van een hands-on mentaliteit;
  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau verkregen vanuit een bachelor of master opleiding gericht op Finance, Economie of Accountancy;
  • Je bent een kei in het doorgronden en verbeteren van finance processen;
  • Je hebt een goede beheersing van de nodige financiële pakketten (met name kennis van Exact en Netsuite zijn een absolute pré) en Excel;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als (assistant) Financial Controller of binnen de Accountancy (samenstel of controle);
  • Je hebt uiteraard in ieder geval affiniteit met software en de zorgsector en houdt van samenwerken en een informele werksfeer.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een interessante en verantwoordelijke functie als Financial Controller bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg van onze klanten. Hierbij bieden wij goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 070-3570800.

Solliciteren
Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.