Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Front-end Developer – SDB Planning

Front-end Developer (32-40 uur)

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van de meeste gebruiksvriendelijke software? Ben jij altijd op zoek naar kansen voor het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

Wie zijn wij?

SDB Groep biedt een totaal oplossing in de vorm van een zorgsuite: geïntegreerde oplossingen volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Leren & Ontwikkelen en Analytics.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, zijn wij voor zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?
Je ontwerpt en bouwt mee aan onze SaaS medewerkersplanning oplossing voor de zorgmarkt. Hierbij lever je kwalitatief goed werk, waarbij gemak in onderhoud en toekomstbestendigheid erg belangrijk zijn. Als Front-end Developer bouw je mee aan zowel het onderhouden als het door ontwikkelen van onze oplossingen. Je gebruikt hiervoor de nieuwste technieken. Je ideeën over hoe het nog beter zou kunnen houd je zeker niet voor je, deze deel je graag met je team.

Om dit te kunnen bereiken neem je actief deel aan het Scrumproces van je multidisciplinaire team. Je werkt nauw samen in een gedreven team om als team conform sprint commitment op te leveren. Hiervoor werk je met de allernieuwste technologieën om problemen en obstakels te overkomen. Je handelt pro-actief en communiceert constant met de product owner en het team. Maar bovenal ben je zeer oplossingsgericht en creatief aan het werk om het beste resultaat te kunnen bereiken.

Wie ben jij?

Je beschikt over uitstekende Front end programmeer skills;
Het gebruik van HTML/ Javascript (Dojo) / React Front end is voor jou de dagelijkse gang van zaken;
Je hebt een drive om continue te blijven leren en ontwikkelen;
Je bent altijd pro-actief op zoek naar nieuwe innovatieve ontwikkelingen;
Je bent communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal (in woord en geschrift);
Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend te functioneren;
Je hebt HBO werk- en denkniveau en enkele jaren aantoonbare werkervaring in computer science, software engineering, technische informatica of vergelijkbare beroepen;
Je hebt uiteraard affiniteit met software en de zorgsector.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende en innovatieve functie als Front-end Developer bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

Reageren?
Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088- 38 88 300
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’