Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Front-end Developer – SDB Planning

React, Javascript, Typescript & Cypress

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van de meeste gebruiksvriendelijke software? Ben jij altijd op zoek naar kansen voor het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn! 

Wie zijn wij?
SDB Groep biedt een totaal oplossing in de vorm van een zorgsuite: geïntegreerde oplossingen volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Leren & Ontwikkelen en Analytics.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, zijn wij voor zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?
Je ontwerpt en bouwt mee aan onze SaaS planning oplossing voor de zorgmarkt. Hierbij lever je kwalitatief goed werk, waarbij gemak in onderhoud en toekomstbestendigheid erg belangrijk zijn. Als Front-end Developer bouw je mee aan zowel het onderhouden als het door ontwikkelen van onze oplossingen. Je gebruikt hiervoor de nieuwste technieken. Je ideeën over hoe het nog beter zou kunnen houd je zeker niet voor je, deze deel je graag met je team. 

Om dit te kunnen bereiken neem je actief deel aan het Scrumproces van je multidisciplinaire team. Je werkt nauw samen in een gedreven team om als team conform sprint commitment op te leveren. Hiervoor werk je met de allernieuwste technologieën om problemen en obstakels te overkomen. Je handelt proactief en communiceert constant met de product owner en het team(s). Maar bovenal ben je zeer oplossingsgericht en creatief aan het werk om het beste resultaat te kunnen bereiken. 

Wie ben jij?

Het gebruik van React, Javascript, Typescript, Cypress, Maps, zeer interactieve gebruikersinterfaces, realtime updates is voor jou de dagelijkse gang van zaken; 
Je hebt een drive om continue te blijven leren en ontwikkelen; 
Je vindt het leuk om te sparren met ervaren developers en designers; 
Je bent op zoek naar een werkplek met collega’s met wie je voor lange tijd kunt samenwerken.  
Je bent altijd proactief op zoek naar nieuwe innovatieve ontwikkelingen; 
Je hebt HBO werk- en denkniveau en enkele jaren aantoonbare werkervaring in computer science, software engineering, technische informatica of vergelijkbare beroepen; 
Je hebt uiteraard affiniteit met software en de zorgsector. 

Wat bieden wij?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Front-end Developer  bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg en kinderopvang. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie.

En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden tussen de €2.500 – €6.000 op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving (thuis werken, op locatie meeten), met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’