Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

HR medewerker

HR medewerker (32-40 uur)

Heb jij ervaring in HR en ben je op zoek naar een brede HR functie? Of ben jij juist net klaar met een HR gerelateerde opleiding en wil je graag een berg aan eerste ervaring opdoen in een brede HR functie? Dan zoeken wij jou!

 

Wie zijn wij?

SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier en Analytics, volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

 

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

 

Wat ga je doen?

Je bent als HR medewerker binnen SDB Groep natuurlijk in de basis verantwoordelijk voor uitvoeren en het borgen van onze HR processen en administratie. Maar ook besteed je een groot gedeelte van je tijd aan andere zaken die we graag voor onze gecommitteerde en gemotiveerde groep medewerkers organiseren! Zoals bijvoorbeeld het organiseren van onze medewerkersbijeenkomsten, onze bedrijfsfeesten of het coördineren van onze SDB*Cares opdrachten. Dit maakt je werkzaamheden binnen deze functie dan ook ontzettend divers. Van het doorgeven van mutaties ten behoeve van de salarisuitbetalingen, het opstellen van brieven en arbeidscontracten, het coördineren van het in- en uit dienst proces, tot het organiseren van onze jaarlijkse beachparty en het opzetten en organiseren van het onboardingsprogramma.

 

Door ons groeiende en innovatieve karakter hebben we jou als organisatie naast een afwisselend takenpakket ook regelmatig nieuwe HR uitdagingen te bieden, en pakken we deze uitdagingen binnen het HR team op om de organisatie te kunnen faciliteren bij het verder groeien. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een certificeringsprogramma binnen een LMS of het implementeren van 360 graden feedback. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden krijg je meer dan voldoende ruimte je bijdrage te leveren aan de lopende en aankomende HR projecten.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en zet van nature graag de puntjes op de i;
  • Je hebt een pro-actieve grondhouding en hebt oog voor detail;
  • Je bent een kei in het doorgronden en verbeteren van HR processen;
  • Je leert snel software te gebruiken en bent absoluut niet cijferschuw;
  • Je hebt gevoel voor de impact die HR gerelateerde onderwerpen op mensen kan hebben en bent in staat je hierop aan te passen;
  • Bij voorkeur heb je (enige) ervaring in een brede HR functie en ben je bekend met de wet- en regelgeving binnen het HR vakgebied;
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau verkregen vanuit een opleiding (bij voorkeur HR gerelateerd) of door jouw werkervaring;
  • Je hebt uiteraard in ieder geval affiniteit met software en de zorgsector en zoekt graag samenwerking op met collega’s.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een diverse en brede functie als HR medewerker met brede ontwikkelmogelijkheden bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op met Natascha Spijker (HR Business Partner) via 070-3570800.

Solliciteren
Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.