Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Implementatie Consultant – SDB Care

Implementatie Consultant

Ben jij de charmante persoonlijkheid die onze klant met jouw kennis en slagvaardigheid weet te navigeren door het implementatietraject? Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

Wie zijn wij?
SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Learning en Analytics, volledig in de Cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector en kinderopvang.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?
Als Implementatie Consultant implementeer je onze softwareoplossingen bij onze klanten. Je adviseert en begeleidt zorginstellingen bij het implementatietraject van onze software tot en met de livegang binnen hun organisatie. Hierbij weet je de vertaling te maken van de bij de klant van toepassing zijnde processen naar inrichting van ons softwareproduct. Wensen en eisen van de klant weet je te achterhalen en te vertalen, en zo nodig met je natuurlijke charme om te buigen, naar een passende en adequate inrichting en oplossingen binnen onze software. Je helpt de stakeholders bij je klant met het zich eigen maken van onze software door het geven gebruikerstrainingen.

Je houdt jezelf continue op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en gebeurtenissen in de zorgsector. Je hebt een scherp oor voor signalen vanuit de klant en markt en brengt onze dienstverlening en softwareoplossingen onder de aandacht door middel van consultative selling. Je weet de juiste trends en kansen ten aanzien van onze dienstverlening en software over te brengen aan onze Marketing en Sales collega’s. Zowel successen als leermomenten deel je met het team zodat jullie samen streven naar steeds betere implementatietrajecten voor onze klanten.

Wie ben jij?

Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en je klantgerichte instelling is onderdeel van je DNA;
Je hebt een sterk ontwikkelde vaardigheden op het gebied van projectmanagement;
Je hebt een pro-actieve grondhouding en denkt procesmatig;
Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend te functioneren;
Je hebt HBO werk- en denkniveau en enkele jaren aantoonbare werkervaring als Implementatie Consultant bij een software organisatie;
Daarbij heb je actuele kennis van administratieve processen in de zorg ten aanzien van HR, planning, salaris en/of ECD;
Je hebt uiteraard affiniteit met software en de zorgsector.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Implementatie Consultant bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. Wij bieden jou een salaris tussen de 2.000 – 6.000 euro en goede performance based arbeidsvoorwaarden op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving (thuis werken, op locatie meeten), met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Meer weten over onze sollicitatieprocedure? Klik hier.


Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’