Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Implementatie Consultant

SDB Groep biedt een totaalpakket voor zorginstellingen rondom hun HR-, en salaris- en planningsprocessen. Onze SaaS oplossingen stellen onze klanten in staat om deze processen volledig digitaal en geautomatiseerd uit te voeren.

 

Voor de afdeling Implementation zoeken wij een Implementatie Consultant die ons gedreven team komt versterken.

 

Wat ga je doen?

Als Implementatie Consultant implementeer je onze softwareoplossingen bij onze klanten. Je adviseert en begeleidt zorginstellingen bij het implementatietraject van onze software tot en met de livegang binnen hun organisatie. Hierbij weet je de vertaling te maken van de bij de klant van toepassing zijnde HR, planning- en salarisprocessen naar inrichting van ons softwareproduct. Wensen en eisen van de klant weet je te achterhalen en te vertalen, en zo nodig met je natuurlijke charme om te buigen, naar een passende en adequate inrichting en oplossingen binnen onze software. Je helpt de stakeholders bij je klant met het zich eigen maken van onze software door het geven gebruikerstrainingen.

 

Je houdt jezelf continue op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en gebeurtenissen in de zorgsector en op het gebied van HR, planning en salaris. Je hebt een scherp oor voor signalen vanuit de klant en markt en brengt onze dienstverlening en softwareoplossingen onder de aandacht door middel van consultative selling. Je weet de juiste trends en kansen ten aanzien van onze dienstverlening en software over te brengen aan onze Product Marketeer en Sales collega’s. Zowel successen als leermomenten deel je met het team zodat jullie samen streven naar steeds betere implementatietrajecten voor onze klanten.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en je klantgerichte instelling is onderdeel van je DNA;
  • Je hebt een sterk ontwikkelde vaardigheden op het gebied van projectmanagement;
  • Je hebt een pro-actieve grondhouding en denkt procesmatig;
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend te functioneren;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en enkele jaren aantoonbare werkervaring als Implementatie Consultant bij een software organisatie;
  • Daarbij heb je actuele kennis van administratieve processen in de zorg ten aanzien van HR, planning en salaris;
  • Je hebt uiteraard affiniteit met software en de zorgsector.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een ambulante en verantwoordelijke functie bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg van onze klanten. Hierbij bieden wij goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via de solliciteer direct button! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Solliciteren
Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.