Ga naar de inhoud

Even voorstellen

Ik kom uit de VVT-sector, waar ik jaren met plezier heb gewerkt o.a. als Bedrijfskundige aan kwaliteit, beleid en innovatie. Momenteel werk ik als Project Manager binnen SDB Groep. In eerste instantie voor onze SDB ECD oplossing, maar nu ook steeds meer betrokken bij andere onderdelen van onze suite. Ik draag hierbij de verantwoordelijkheid voor implementatietrajecten en lopende projecten bij onze klanten.

Dit vertelt Gerrie over SDB Groep

We blijven continu leren van elkaar
Het is leuk dat we zo’n gemêleerde groep van jong en oud door elkaar zijn. Zo leer ook ik nog elke dag weer wat nieuws erbij en krijg hier ook de mogelijkheid voor. Het leren van elkaar en feedback geven en krijgen vind ik dan ook heel belangrijk. Niet alleen als er een issue is staat iedereen hiervoor open, maar je kunt ook buiten je eigen kennisgebied je mening geven over bestaande processen. Zo heb ik meegekeken binnen SDB Planning en ik merkte hierin de bereidheid om mijn (kritische) vragen te beantwoorden. Het feit dat iedereen open staat om te leren draagt voor mij positief bij aan het werkplezier!

Als medewerker doe je er echt toe!
Het is duidelijk dat je als medewerker belangrijk bent voor SDB Groep. We moeten er ook hard voor werken, maar er wordt goed voor je gezorgd. Ik krijg hierdoor echt het gevoel dat ik ertoe doe! Binnen de organisatie zijn we er daarom ook heel bewust mee bezig om nieuwe collega’s te omarmen en ervoor te zorgen dat ze zich snel thuis voelen.

Samenwerking tussen collega’s en teams voelt heel prettig en er bestaat geen drempel om een collega te benaderen met een vraag. Ik ben echt heel erg trots om bij SDB Groep te mogen werken. Hoe warm en open we zijn door de hele organisatie, is volgens mij echt uniek.

Ontzorgen zit in onze aard
Aan klanten omschrijf ik SDB Groep altijd als een hele mooie en open organisatie. We bieden veel aan en ontzorgen staat voor ons op 1, zodat zij zich kunnen focussen op het geven van de zorg. Dit zit echt diepgeworteld in de aard van alle collega’s. We hebben kennis van zaken en nemen een berg aan ervaring mee uit eerdere trajecten, dit is heel waardevol voor onze klanten.

Samen is het leuker
De flexibiliteit en collegialiteit onder collega’s is heel sterk. Als het nodig is doen we met z’n allen een extra stapje om samen het succes te behalen. Velen handen maken licht werk, want we dragen samen deze verantwoordelijkheid.

Alle nieuwe ontwikkelingen worden binnen onze oplossingen organisatie breed gedeeld en besproken, dat is erg fijn. Van deze momenten genieten we, dit hoort echt bij de SDB Groep. Naast dat we altijd open en eerlijk zijn over dingen die we kunnen verbeteren merk ik dat het stilstaan bij succes en het vieren van bereikte resultaten zeker net zo belangrijk zijn!