Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Medior BPO Consultant / Salarisadministrateur

Medior BPO Consultant – Salarisadministrateur

Ben jij accuraat en werk jij graag samen met een team aan een kloppende salarisadministratie? Ben jij daarnaast graag in contact met onze klanten? Zie jij verbeterpunten en durf je deze aan te kaarten, beet te pakken en het team daarin mee te nemen? Dan ben jij diegene die wij zoeken….

Wie zijn wij? 
SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Learning en Analytics, volledig in de Cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?
Binnen het BPO Salaris team ontzorgen we onze klanten op het gebied van salarisadministratie. Als Medior BPO consultant/Salarisadministrateur biedt je dienstverlening op het gebeid van salaris en softwaresupport. Onze klanten kunnen bij jou terecht voor passend advies over complexe vraagstukken en daarnaast zorg jij, samen met het team, maandelijks voor een correcte en tijdige salarisverwerking. 

Deels heb je dus een operationele rol binnen het team en je rapporteert aan de Teamlead Support & BPO. Met jouw ervaring ben je ook in staat om zowel zelfstandig als in teamverband de salarisverwerking in goede banen te leiden.

Daarnaast heeft jouw kritische blik op bestaande processen en ontwikkelingen een grote toegevoegde waarde. Je durft dan ook gevraagd en ongevraagd jouw mening met het team te delen en je voelt je (mede) verantwoordelijk in het maken van verbeterslagen.

Verder behoort tot jouw takenpakket:

In teamverband zorgdragen voor de salarisverwerking van onze klanten;
Signaleren van verbeterpunten in bestaande processen, hier proactief en assertief verbetervoorstellen op doen en deze voorstellen implementeren;
Volgen van ontwikkelingen binnen relevante wet- en regelgeving en deze ontwikkelingen doorvoeren;
Vraagbaak voor medewerkers en directe collega’s op salarisadministratief.

Naast de verwerking van de salarisadministratie ben je voor de klant ook een vraagbaak op het gebied van HR en/of salarisprocessen. Je begrijpt en ondersteunt in het onderhouden van onze SDB salaris software. 

Wie ben jij?

Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en je servicegerichte instelling zit diep in je DNA ingebed; 
Je kunt snel schakelen en houdt van samenwerken; 
Je bent sterk in administratieve werkzaamheden en het organiseren ervan; 
Je hebt al enkele jaren ervaring als salarisadministrateur; 
Ervaring in de zorg en met PFZW is een pré; 
Actuele kennis van salaris en gelieerde (fiscale) wet- en regelgeving; 
Je hebt HBO werk- en denkniveau en enige ervaring op een helpdesk of supportafdeling is een voordeel; 
Je hebt uiteraard affiniteit met software, maar ook met de zorgsector. 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als BPO Consultant / Salarisadministrateur  bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden tussen de €2.000 – €6.000 op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving (thuis werken, op locatie meeten), met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’