Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Mobile Developer – Kinderopvang

Mobile Developer (32 – 40 uur)

Ben jij een Mobile Developer en klaar voor de volgende stap? Gebruik je passie voor ontwikkelen en druk je stempel op onze innovatieve kinderopvangoplossingen.

Wie zijn wij?
Binnen de kinderopvang moeten kinderen en hun ouders blindelings kunnen vertrouwen op goede opvang. Op elk uur van de dag, op elke groep, ook als de vaste begeleiding onverwacht afwezig is. Hierin wordt een gespecialiseerd planningsysteem speciaal ontwikkeld voor de Kinderopvang aangeboden met als doel om ouders, de locaties en het kantoor nog beter met elkaar te verbinden waardoor er slimmer, leuker en eenvoudiger samengewerkt kan worden.

SDB Groep biedt naast oplossingen voor de kinderopvang een totaaloplossing in de vorm van een zorgsuite: geïntegreerde oplossingen volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Leren & Ontwikkelen en Analytics.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, zijn wij voor zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?
Je bouwt innovatieve apps in Flutter, bent gewend om agile te werken, hebt oog voor detail. Je schakelt  regelmatig met klanten, externe ontwikkelaars en onze Product Manager. Je drukt je stempel op het eindresultaat: geweldige apps waar onze klanten blij van worden! 

Dit vind je leuk om te doen

Je wil graag betrokken zijn bij het volledige development proces (design, development, testing, deployment, monitor & support) en denkt mee in de UX- en designfase van de apps.
Je denkt graag mee over de front-end architectuur en de gebruikte technologieën;
Je vindt goede gebruiksvriendelijke oplossingen belangrijk en wilt weten hoe eindgebruikers de applicaties, waar jij aan werkt, in de praktijk gebruiken;
Je krijgt graag de mogelijkheid om te komen met verbetervoorstellen;
Je wil graag de mogelijkheid krijgen om kennissessies bij te wonen en/of te organiseren over de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.

Wie ben jij?

HBO/WO werk en/of denkniveau
Je hebt minimaal drie jaar ervaring in het ontwikkelen van mobiele apps;
Je werkt als van nature volgens Scrum/Agile;
Ervaring met Flutter en/ of Native iOS enAndroid ontwikkeling
Ervaring met het gebruiken van CI/CD tools voor mobiele applicaties;
Ervaring met development tooling als Git en Azure Devops en het werken in agile omgevingen;
Een passie voor gebruiksvriendelijke interfaces;
Ervaring met het maken van geautomatiseerde tests is een pré;
Ervaring met verschillende distributiekanalen zoals App Store, Play Store, In-House en Ad Hoc distributie is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie bij een van de meest innovatieve spelers in de kinderopvang. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste producten, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’