Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

.Net (#C) Developer

Senior .Net Developer (32 – 40 uur)

 

Wie zijn wij?

SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier en Analytics. Daarnaast bieden wij ook EPASS voor competentiegericht leren en opleiden binnen de zorg.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

 

Wie ben jij?

Als senior developer zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten door jouw passie voor het bouwen en opleveren van geweldige software. Tevens ondersteun en coacht je het team in het stellen en behalen van de doelen.

 

Dit vind je leuk om te doen

 • Evalueren van code, promoten van de beste praktijken en het onderhouden van een hoog niveau van vakmanschap en een pragmatische cultuur.
 • Coachen van je teamleden en het geven van continu feedback om hen te helpen elke dag een beetje beter te worden.
 • Aanwezig zijn op de voorgrond en het goede voorbeeld geven aan je teamleden.
 • Het vertalen van complexe requirements naar concrete oplossingen

 

Hier herken jij jezelf in

 • HBO/WO werk en/of denkniveau
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in het geven van inhoudelijke richting en sturing aan teams van ontwikkelaars.
 • Je werkt als van nature volgens Scrum/Agile.
 • Je hebt ervaring met de Microsoft Technology Stack van UI t/m Storage
 • Je wordt enthousiast van Azure PaaS producten, zoals: App Services, Azure Functions, Azure SQL/Cosmos DB en Azure Cognitive Services
 • Je bent een gepassioneerde developer bekend met o.a. het .NET (Core) Framework, C#, Web API, ASP.NET (MVC/SPA)
 • Je hebt ervaring met Git and (Github).

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als .NET Developer bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via HR@SDBGroep.nl! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 070-3570800.

Solliciteren
SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.