Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Manager / Medewerker People & Places

Office Manager

Ben jij gastvrij en houd je van organiseren? Zorg jij er met jouw enthousiasme voor dat elke collega, klant en gast met een grote glimlach vertrekt vanuit een van onze meeting places? Dan leren we jou graag kennen!

Wie zijn wij? 
SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Learning en Analytics, volledig in de Cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen? 
Je bent samen met je team het gezicht van SDB Groep en het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle inkomende communicatie vriendelijk en op een correcte manier afgehandeld wordt en verwelkomen jullie klanten en gasten op locatie met een echte “SDB-Hospitality” stijl”.

De SDB meeting places worden gebruikt als hart van de organisatie om elkaar te ontmoeten, samen te werken en te verbinden. Als office manager zorg je ervoor dat iedereen warm ontvangen wordt en de locatie er altijd tip/top uitziet. Als geen ander weet jij het “home away from home” gevoel te creëren.

Als office manager ondersteun je in het organiseren en faciliteren van diverse bijeenkomsten. Dit kunnen bijvoorbeeld lunches of borrels voor collega’s zijn of een meerdaagse training voor klanten. Je bent hierin ook verantwoordelijk voor het beheren van de voorraden en besteld deze bij als dat nodig is.

Je komt te werken op onze twee recentelijk verbouwde locaties, in IJsselstein en Den Haag , die omgetoverd zijn tot inspirerende en warme omgevingen waar onze collega’s elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen werken. Hierin zorg jij niet alleen voor een fijne sfeer, maar ook voor een nette en goed georganiseerde omgeving.

Wie ben jij?

Hostmanship zit in jouw bloed;
Je bent graag pro-actief bezig en behulpzaam naar anderen;
Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden voor zowel interne als externe communicatie;
Je kunt snel schakelen, bent klantgericht en weet de juiste prioriteiten te stellen;
Je wordt blij van het plannen en organiseren van de meeting places;
Je bent bereid op meerdere meeting places te werken;
Je hebt een MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
Je hebt uiteraard affiniteit met de software en zorgsector.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Office Manager  bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden tussen de €2.000 – €4.000 op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving , met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’