Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

PHP Developer

PHP Developer (32-40 uur)

Heb jij een passie voor het bouwen van innovatieve software en doe jij dit graag in een sociale en stimulerende omgeving? Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

 

Wie zijn wij? 

SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier en Analytics. Daarnasst bieden wij ook EPASS voor competentiegericht leren en opleiden binnen de zorg.

 

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

 

Wat ga je doen?

 

Als PHP Developer ontwikkel en bouw je mee aan innovatieve en gebruiksvriendelijke EPASS oplossing, onderdeel van SDB Groep. (https://www.epass.eu/nl/ ) Hierbij houd je continue de toekomstbestendigheid in gedachten en lever je kwalitatief goed werk. Je komt te werken in een klein team van gedreven collega’s. Samen delen jullie de passie van het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van een bestaand product. Je gebruikt hiervoor de nieuwste technieken. Je ideeën over hoe het nog beter zou kunnen houd je zeker niet voor je, deze deel je graag met je team.

 

Om dit te kunnen bereiken neem je actief deel aan het Scrumproces van je multidisciplinaire team. Samen met je team zorg je dat bij elke sprint de commitment wordt opgeleverd. Om het beste resultaat te bereiken werk je oplossingsgericht, ben je creatief en handel je pro-actief. Uiteraard communiceer je open en regelmatig met de product owner en het team.

 

Wie ben jij?

 • Je bent een full-stack ontwikkelaar met een sterkte basis in de back-end (PHP, HTML5, Javascript, JQuery, MySQL, Laravel);
 • Ervaring met Angular is een pré
 • Je hebt een leergierig karakter en bent niet bang om het initiatief te nemen;
 • Je bent analytisch en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, afspraak is bij jou afspraak;
 • Je durft makkelijk jouw mening en visie te delen, maar staat ook open voor de input van anderen;
 • Je hebt het vermogen om fouten om te zetten naar een leermogelijkheid;
 • Je bent probleemoplossend en denkt in mogelijkheden;
 • Je hebt uiteraard affiniteit met software en de zorgsector;
 • Je hebt een HBO werk- en denk niveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als PHP Developer bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 070-3570800.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.