Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Relatie Accountmanager – SDB Academy

Relatiemanager werkplekleren – SDB Academy

Ben jij oplossingsgericht en wil je klanten helpen bij het boeien, binden en behouden van medewerkers? Wil jij leer- & ontwikkelvraagstukken van klanten analyseren en vertalen naar passende oplossingen?

Kun je het overzicht bewaren en heb je oog voor details en wil je werken in een dynamische en veelzijdige organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Learning en Analytics, volledig in de Cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?
Als Relatiemanager ben je verantwoordelijk voor onderhouden en uitbreiden van relaties met klanten van SDB Academy. Je gaat proactief in gesprek met klanten en informeert hen over onze producten en diensten waarbij je goed kunt schakelen tussen verschillende abstractieniveaus. Je brengt vraagstukken van de klant op het gebied van leren & ontwikkelen nauwkeurig in kaart en inspireert hen vanuit onze visie op werkplekleren. Je vertaalt dit naar een leer- of ontwikkelprogramma op maat voor de klant en werkt dit uit tot een passend voorstel. Ervaringen en input van klanten verwerk je tot praktische ideeën voor de (door)ontwikkeling van producten en diensten.

Je bent leergierig en verdiept je graag in klanten, in ontwikkelingen in de zorg en in leren & ontwikkelen. De opgedane kennis en expertise deel je met klanten en collega’s waardoor je een sparringpartner voor hen bent. Je krijgt er energie van om presentaties te houden voor klanten. Als netwerker breng je mensen met elkaar in verbinding. Je neemt het voortouw om Expertdagen (klant-event) te organiseren en stapt makkelijk op collega’s van andere teams af om samen een inspirerend programma te ontwikkelen en verzorgen.

In deze afwisselde functie houd jij je onder andere bezig met het optimaliseren van klantrelaties, bieden van support, uitwerken van offertes en projectplannen en het voorbereiden, verzorgen en afwikkelen van Expertdagen.

Wie ben jij?

Je hebt enkele jaren ervaring als relatie/accountmanager of consultant;
Je hebt bij voorkeur een commerciële opleiding afgerond en hebt een HBO/WO denk- en handelingsniveau;
Je bent professioneel en de klant staat bij jou op de eerste plaats;
Je hebt een innemende uitstraling en een sterk sociaal en empathisch vermogen;
Je werkt proactief, zelfstandig en bent probleemoplossend;
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
Je hebt sterkte mediavaardigheden en staat open voor vernieuwingen;
Je hebt interesse in leren en hebt affiniteit met software en digitale leeroplossingen (werkervaring hierin is een pré);
Je hebt een achtergrond in de zorg of het zorgonderwijs (is een pré);
Je houdt er van om samen te werken in een informele en stimulerende werkomgeving deels op locatie en vanuit huis.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Relatiemanager bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. Wij bieden jou een salaris tussen de 2.000 – 6.000 euro en goede performance based arbeidsvoorwaarden op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving (thuis werken, op locatie meeten), met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Meer weten over onze sollicitatieprocedure? Klik hier.


Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’