Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Relatiemanager Registraties (16 uur/ week)

Relatiemanager Registraties (16 uur/ per week, in Almere) 

Een van de onderdelen van SDB Groep is het Zorgplatform voor Registraties. Als Relatiemanager Registraties onderhoud je de relatie met onze bestaande wetenschappelijke verenigingen die kwaliteit- en implantaat registraties organiseren en beheren. Je regisseert samen met de klant door hen gewenste uitbreiding van dienstverlening. Je ontwikkelt nieuwe relaties en weet de vertaalslag te maken van de specifieke wensen naar onze Registratie omgeving.

Als Relatiemanager Registraties onderhoud je ook de relaties met kenniscentra, federaties, landelijke programma’s en initiatieven. Je bent en houdt jezelf op de hoogte van de ontwikkelingen en gebeurtenissen in de zorgsector en meer specifiek op het gebied van Registraties. Met jouw kennis van en ervaring in deze specifieke sector vertaal je deze ontwikkelingen naar wensen in onze software en/of dienstverlening, met als doel onze klanten in de toekomst nog beter te kunnen ondersteunen. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s binnen development en consultancy.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden
  • Je hebt kennis van de actuele ontwikkelingen binnen de zorgsector in algemene zin en meer specifiek van Registraties binnen deze sector
  • Bij voorkeur ben je bekend met wetenschappelijk verenigingen en landelijke- en specialistische registraties
  • Je hebt een resultaatgerichte instelling en probleemoplossend vermogen
  • Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, een relatie gerichte instelling
  • Je hebt HBO werk en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring

 

Ons Zorgplatform biedt een omgeving voor kwaliteit registraties, specialistische registraties en proms. Data kan elektronisch worden aangeleverd conform de standaarden. Via dashboards kan de informatie helder worden gepresenteerd. O.a. de LROI, de NHR, de NVOG en NVU, maar ook academische centra zijn gebruikers van het Zorgplatform. Het Zorgplatform maakt deel uit van SDB Groep. Voor meer informatie klik hier

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 070-3570800.

Solliciteren
SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…