Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Security & Compliance Officer

Security & Compliance Officer

Weet jij wat we bedoelen met het ‘ethische geweten’ binnen de organisatie? Werken wet- en regelgeving bij jou als een magneet? Weet jij, hoe om te gaan met ongeschreven normen binnen een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij? 
SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Learning en Analytics, volledig in de Cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?
De afdeling Legal, Security & Compliance houdt zich fulltime bezig met alles op het gebied van Security & Privacy. Voor dit team zoeken wij iemand die complementair is aan het team en ons verder kan helpen om informatiebeveiliging en de bescherming van persoonsgegevens aantoonbaar goed op orde te houden.

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen, implementeren, uitvoeren, monitoren en continu evalueren en verbeteren van onze informatiebeveiliging en daaraan gerelateerde bedrijfsprocessen, waarmee een optimale beveiliging, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van informatie, gegevens en onze software gegarandeerd wordt en blijft.
Je zult risicoanalyses uitvoeren t.a.v. informatiebeveiliging en interne processen en deze vertalen naar concrete verbetervoorstellen in werkwijzen, processen en procedures, rekening houdend met de missie, visie en strategie van de van de organisatie en in afstemming met de stakeholders.
Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van het beleid naar standaarden, procedures en richtlijnen voor de werkprocessen gericht op een efficiënte en effectieve interne organisatie.
Verder coördineer je interne en externe audits op de kwaliteitssystemen, ben je verantwoordelijk voor het signaleren van risicogebieden en opstellen van verbetervoorstellen.

Wie ben jij?

Je hebt HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en je hebt diepgaande kennis van relevante wet- en regelgeving.
Je hebt ervaring met de ISO 27001, NEN7510 standaard en bent bekend met de ISAE 3402 assurance rapportage.
CISSP, CISM of CIPP/E certificering is een pré
Je hebt affiniteit met SaaS producten en IT processen
Je bent integer en je begrijpt het belang van de AVG wetgeving
Je bent praktisch en niet bureaucratisch
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Je bent klantgericht
Je hebt humor

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Security & Compliance Officer bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’