Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

(Senior) Business Intelligence Consultant – SDB Analytics

(Senior) BI Consultant

Ben jij een ster in het ontsluiten van gegevensbronnen en weet je alles van het omzetten van data in bruikbare rapporten? Word jij daarnaast enthousiast om bij klanten naar tevredenheid de meest innovatieve BI oplossingen te implementeren? Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

Wie zijn wij? 
SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Learning en Analytics, volledig in de Cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

In het verlengde van deze missie ontwikkelen en implementeren wij vanuit SDB Groep Business Intelligence producten met een hoog innovatie- en kwaliteitsniveau.

Wat ga je doen?
Als enthousiaste Business Intelligence (BI) consultant speel je een belangrijke rol bij de invoering, inrichting en uitbouw van BI / Performance Management oplossingen voor onze klanten binnen de zorg. Deze functie is zeer divers en uitdagend en kenmerkt zich door een goede balans tussen de vrijheid die je als talent nodig hebt om je te ontplooien en de verantwoordelijkheid die past bij een professional. Samen met het team werk je continue aan een hoog innovatie- en kwaliteitsniveau.

Je opereert op het raakvlak van techniek en business en werkt zelfstandig en/of in teamverband. Je hebt veel klantcontacten en bent hierdoor voor onze klanten een belangrijke steunpilaar. Je werkt hands-on aan diverse projecten, waarbij de diversiteit aan klanten en projecten een flexibele insteek verlangen.

Je kan je als BI Consultant ontwikkelen tot allrounder met een brede kennis van BI expertisegebied of je specialiseren in een van de BI expertises zoals Data Warehousing, Visualisatie, Analyse etc. Als BI Consultant ben je onze vertegenwoordiger richting de klant en verantwoordelijk voor het slagen van projecten en meer dan tevreden klanten.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een specialist in bedrijfskunde bij voorkeur in de zorg met kennis en affiniteit in Performance Management. Iemand met een goede kennis van Business Intelligence en rapportage voor een verdere groei van onze dienstverlening in de zorgsector.

Onze ideale kandidaat heeft een HBO/academisch werk- en denkvermogen, een opleiding met een bedrijfskundige- en informaticacomponent (bijv. Bedrijfskundige Informatica) en een aantal jaar relevante werkervaring.

Verder herken je jezelf in het volgende:

Je bent analytisch sterk en klantgericht;
Je hebt affiniteit met relationele en dimensionale databases;
Je hebt werkervaring op het gebied van control en management informatie en/of BI-ontwikkeling (DWH en rapportage);
Je hebt ervaring met Microsoft SQL Server (Integration & Analysis Services), Tabular models, Power BI en/of hebt kennis van T-SQL en DAX/MDX;
Je bent bekend met de basisprincipes van datawarehousing, bigdata en datavault;
Je hebt kennis van Performance Management en/of bent bereid je hierin verder te verdiepen;
Je bent in staat om als gesprekspartner te fungeren voor managers in de zorg en in staat om wensen te vertalen naar oplossingen voor de klanten in samenwerking met collega’s binnen de organisatie;
Je bent bekend en /of je bent bereid je te verdiepen in de processen, ontwikkelingen en regelgeving in de zorgsector;
Kennis van in de care sector gebruikte bronsystemen is een sterke pré.

Je hebt van nature een pro-actieve, servicegerichte en leergierige instelling en bent flexibel. Consultative selling past bij jou en je bent graag op pad naar onze klanten

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische werkomgeving met ervaren collega’s en aansprekende klanten. Een omgeving waarin plezier, waardering, innovatie en zelfontwikkeling vanzelfsprekend zijn. Je werkt in een overzichtelijk en flexibel team met korte lijnen, gebruik makend van innovatieve technologie. De complexiteit van de informatievraagstukken in combinatie met ons hoge ambitieniveau zullen je continue voldoende uitdaging blijven bieden. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie.

Ook bieden we je veel vrijheid en eigen regelruimte en voorzien we je van de technische mogelijkheden om zowel goed bij klanten als goed thuis te kunnen werken. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden tussen de €2.000 – €7.000 op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving (thuis werken, op locatie meeten), met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’