Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Senior Financial Controller

Senior Financial Controller (40 uur)

Ben jij een ambitieuze financial met een passie voor accounting? En haal jij energie uit het verder professionaliseren van onze finance processen? Dan ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn!

 

 Wie zijn wij? 

SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier en Analytics. Daarnaast bieden wij ook EPASS voor competentiegericht leren en opleiden binnen de zorg.

 

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

 

Wat ga je doen?

Als Senior Financial Controller ben je verantwoordelijk voor alle accounting en reporting activiteiten voor de groep. Dit maakt dat jouw werkzaamheden variëren van het uitvoeren van (de meer complexe) accounting werkzaamheden tot en met de consolidatie, het opmaken van financiële groeps-rapportages en het opstellen van de jaarrekeningen. Ook rapporteer en analyseer je de financiële en operationele resultaten van de entiteiten die jij, samen met je twee collega Financial Controllers onder je hoede hebt. Om je werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen doen sta je dichtbij de business en heb je nauwe contacten met alle betrokken collega’s binnen onze organisatie.

 

Je denkt, op basis van jouw analyses van de actuals ten opzichte van trend en het budget, pro-actief mee over verbeterkansen voor onze organisatie. Met jouw financiële rapportages, analyses en stuurinformatie ondersteun je de organisatie en het management de operationele en financiële resultaten continue te blijven verbeteren.

 

Door ons groeiende en innovatieve karakter zijn we steeds op zoek naar verdere professionalisering van onze bestaande processen en de tooling die we in gebruik hebben. Jouw scherpe, kritische en innovatieve blik krijgt meer dan voldoende ruimte hieraan een bijdrage te leveren in de vorm van aandragen van efficiency slagen en automatiseringsmogelijkheden. En natuurlijk ben je daarna ook zelf in de lead om deze verbeteringsmogelijkheden te implementeren en binnen onze organisatie uit te rollen.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (in zowel Engels als Nederlands) en droomt en denkt in cijfers;
  • Je bent pro-actief en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent sterk in het doorgronden van financials en het verbeteren van finance processen;
  • Je bent een kei in accounting en verslaglegging (Dutch GAAP)
  • Je hebt relevante ervaring in consolidatie en het verzorgen van fiscale aangiften (omzet- en vennootschapsbelasting)
  • Je hebt een goede beheersing van geautomatiseerde gegevensverwerking en (sterke affiniteit met) ERP (beheer). Netsuite en/of Exact Synergy zijn een pré;
  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau. RA is een pré.
  • Je hebt uiteraard in ieder geval affiniteit met software en de zorgsector en houdt van samenwerken en een informele werksfeer.

 

 Wat bieden wij?

Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Senior Financial Controller bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 070-3570800.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

Solliciteren
SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.