Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

.Net Developer – SDB ECD

.Net Developer

Ben jij gedreven en werk jij graag aan de meest innovatieve software? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe .Net Developer?

Wie zijn wij?
SDB Groep biedt een totaal oplossing in de vorm van een zorgsuite: geïntegreerde oplossingen volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Leren & Ontwikkelen en Analytics.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, zijn wij voor zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen?
Als .Net Developer zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten door jouw passie voor het bouwen en opleveren van geweldige software. Als onderdeel van ons ECD team ontwikkel je innovatieve en gebruikersvriendelijke software voor zorgmedewerkers en cliënten. Hiermee maken wij handen vrij zodat de cliënt alle aandacht krijgt. Het geven van de beste zorg aan de cliënt, daar gaat het om!

Wij bieden je een interessante en uitdagende functie bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze Visie

Wat breng jij mee?

Je bent een full stack developer met minimaal 4 jaar relevante ervaring
Bekend met o.a. het .NET (Core) Framework, C#, Web API, ASP.NET (MVC/SPA)
Ervaring met Cloud/Azure en Flutter is een pré
Je werkt van nature volgens Scrum/Agile
Enthousiaste team speler met een drive voor innovatie

Wat bieden wij?

– Bezig zijn met nieuwe technieken, mobile apps, Internet of Things,  interoperabiliteit en meer..
– New way of working – flexibiliteit in je werkdag
– Work at home, meet at meetingplaces
– En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden tussen de €2.000 – €6.000 op basis van jouw situatie.
-Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving (thuis werken, op locatie meeten), met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden
– Je bent onderdeel van een hecht en gedreven team
– Een innovatieve en prikkelende omgeving
– Een goede balans tussen privé en werk
– Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’