Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Senior sales accountmanager – SDB Salaris & HR (40 uur)

Senior sales accountmanager

Ben jij iemand die kansen niet afwacht maar ze zelf creëert? Is sales niets nieuws voor jou en zit netwerken in je aard? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij? 

SDB Groep biedt een totaal oplossing in de vorm van een zorgsuite: geïntegreerde oplossingen volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Leren & Ontwikkelen en Analytics.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, zijn wij voor zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat is jouw opdracht?

Als Senior sales accountmanager – SDB Salaris & HR is het jouw persoonlijke missie om onze zorgsuite en in specifieke zin onze Salaris & HR oplossing te verkopen aan de bestuurstafel in de grote zorgorganisaties in de VVT en GHZ sector. Jij weet in gesprek te komen met de bestuurder en HR manager en hen via onze software passievol te overtuigen van de kansen en mogelijkheden die onze zorgsuite en HR oplossing biedt voor hun grootste zorgen en uitdagingen van nu en van de toekomst.

Je voelt feilloos aan wat een klant bedoelt en weet dit concreet te vertalen naar een oplossing. Je bent sterk in het benutten van kansen zodra deze zich voordoen en hebt een uitgebreid netwerk binnen de sector. Om je werk zo succesvol mogelijk te doen maak je gebruik van analytische vaardigheden waarmee je input uit de markt, van andere aanbieders en onze strategie continu aanvult, koppelt en inzet om je succeskans te vergroten. Onder andere hierdoor ben je in staat een kwalitatief goede en stabiele sales pijplijn en tot een hoge conversie van jouw leads te bereiken. Je managed je gehele salescycles autonoom.

Je hebt het vermogen om aan de bestuurstafel mee te praten over de uitdagingen in de sector en een vertrouwensrelatie op te bouwen met jouw contacten bij de klant. Daarnaast heb je een hart voor de sector en software. Ook werk je nauw samen met de organisatie waar dit nodig is om een klant binnen te halen of waar je kansen ziet voor andere onderdelen van de zorgsuite van SDB Groep. Ontwikkelingen binnen de sector, het HR werkveld en natuurlijk onze eigen oplossingen volg je op de voet.

Wie ben jij?
Je hebt een berg aan ervaring in sales binnen de zorgsector en weet aan tafel te komen op bestuurlijk niveau;
Je bent in bezit van goede overtuigingskracht en netwerken is je tweede natuur;
Je bent vaardig in het onderhandelen en komen tot contractondertekening;
 Je hebt kennis van het HR werkveld en weet wat de uitdagingen zijn voor de bestuurder en HR manager in de zorg;
Je hebt ruime kennis over de zorgsector en houdt de ontwikkelingen hiervan nauwlettend in de gaten;
Je bent resultaatgericht en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
Je bent ambitieus en hebt sterke winnaarsmentaliteit;
Je ziet feilloos potentiële kansen en weet deze adequaat te benutten;
Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in geschrift.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

Reageren?

Graag ontvangen we jouw persoonlijke videoboodschap, van ongeveer 5 minuten, waarin je jouw geschiktheid en motivatie voor deze functie aan ons toelicht! Of je CV met motivatie indien je hiervoor een sterke voorkeur hebt.

Je kunt bovenstaande gegevens aan ons toesturen via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 – 38 88 300