Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Support Consultant

Support Consultant (32-40 uur)

Voor onze Support afdeling zoeken we Support topper die ons team komt versterken.

 

Wie zijn wij? 

SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier en Analytics, volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

 

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

 

Wat ga je doen?

Als Support Consultant bij SDB Groep maak je een sport van het zo prettig en accuraat mogelijk helpen en te woord staan van onze klanten. Dit doe je zowel per email als telefonisch. Je probeert onze klanten zo goed en duidelijk mogelijk te helpen bij het gebruik van onze software, zodat dit optimaal aansluit bij hun situatie en organisatie. Hiervoor heb je eindgebruikers van alle soorten en maten aan de lijn. Dit maakt jou een visitekaartje van onze organisatie!

 

Omdat iedere klant anders is ben je altijd op zoek naar de oplossing die het beste past bij de klant. Hiervoor gebruik je je eigen creativiteit en oplossingsvermogen en natuurlijk de kennis en vaardigheden van je teamgenoten. Met het Supportteam vervul je een spilfunctie tussen onze klant en de bouwers van onze prachtige software. Op de Supportafdeling krijg je de kans heel veel te leren en brede ervaring op te doen van alle facetten van een software organisatie. Dit maakt de functie van Support Consultant binnen onze organisatie ook een hele mooie functie voor een vliegende start(er) op de arbeidsmarkt.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en je servicegerichte instelling zit diep in je DNA ingebed;
  • Je hebt een pro-actieve grondhouding en denkt klantgericht;
  • Je kunt snel schakelen en houdt van samenwerken;
  • Je denkt elke dag mee onze software en dienstverlening nog verder te verbeteren door signalen op te vangen en door te geven;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en enige ervaring op een helpdesk of supportafdeling is een voordeel;
  • Je hebt uiteraard veel affiniteit met software, maar ook met de zorgsector.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende functie als Support Consultant bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op met Natascha Spijker (HR Business Partner) via 070-3570800.

Solliciteren
SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…