Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Support Consultant

SDB Groep biedt een totaalpakket voor zorginstellingen rondom hun HR-, salaris- en planningsprocessen. Onze SaaS oplossingen stellen onze klanten in staat om deze processen volledig digitaal en geautomatiseerd uit te voeren.

 

Voor onze Support afdeling zoeken we Support topper die ons team komt versterken.

 

Wat ga je doen?

Als Support Consultant bij SDB Groep maak je een sport van het zo prettig en accuraat mogelijk helpen en te woord staan van onze klanten. Dit doe je zowel per email als telefonisch. Je probeert onze klanten zo goed en duidelijk mogelijk te helpen bij het gebruik van onze software, zodat dit optimaal aansluit bij hun situatie en organisatie. Hiervoor heb je eindgebruikers van alle soorten en maten aan de lijn. Dit maakt jou een visitekaartje van onze organisatie!

Omdat iedere klant anders is ben je altijd op zoek naar de oplossing die het beste past bij de klant. Hiervoor gebruik je je eigen creativiteit en oplossingsvermogen en natuurlijk de kennis en vaardigheden van je teamgenoten. Met het Supportteam vervul je een spilfunctie tussen onze klant en de bouwers van onze prachtige software. Op de Supportafdeling krijg je de kans heel veel te leren en brede ervaring op te doen van alle facetten van een software organisatie. Dit maakt de functie van Support Consultant binnen onze organisatie ook een hele mooie functie voor een vliegende start(er) op de arbeidsmarkt.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en je servicegerichte instelling zit diep in je DNA ingebed;
  • Je hebt een pro-actieve grondhouding en denkt klantgericht;
  • Je kunt snel schakelen en houdt van samenwerken;
  • Je denkt elke dag mee onze software en dienstverlening nog verder te verbeteren door signalen op te vangen en door te geven;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en enige ervaring op een helpdesk of supportafdeling is een voordeel;
  • Je hebt uiteraard veel affiniteit met software, maar ook met de zorgsector.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende functie bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg van onze klanten. Hierbij bieden wij goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via de solliciteer direct button! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Solliciteren
Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.