Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Support trainee

Support Trainee

Wil jij carrière maken binnen de IT branche, maar beschik je niet over de juiste opleiding?

Dat is bij SDB Groep geen enkel probleem!
Wij vinden motivatie, enthousiasme en affiniteit met de zorg namelijk veel belangrijker. Nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!

Wie zijn wij? 
SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Learning en Analytics, volledig in de Cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Wat ga je doen? 
Aan de start van je traineeship begin je met een uitgebreide onboarding die bestaat uit meerdere dagen. Tijdens de onboarding leer je SDB Groep beter kennen en ontmoet je jouw collega’s. Aan het eind van de onboarding is de basis gelegd en is het tijd om lekker aan de slag te gaan.

Tijdens jouw traineeship zul je gaan werken aan jouw soft skills zoals klantgerichtheid, assertiviteit, communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling) en nog veel meer. Deze skills heb je nodig omdat je dagelijks in contact zult staan met onze klanten.

Als Support Trainee bij SDB Groep wordt je het eerste aanspreekpunt voor klanten met
vragen over onze software. Het beantwoorden van vragen gebeurt zowel schriftelijk als telefonisch. Je probeert onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het gebruik van onze software, zodat dit optimaal aansluit bij hun situatie en organisatie.

Omdat iedere klant anders is ben je altijd op zoek naar de oplossing die het beste past bij de klant. Hiervoor gebruik je je eigen creativiteit en oplossingsvermogen en natuurlijk de kennis en vaardigheden van je teamgenoten. Als trainee op de Support afdeling krijg je de kans veel te leren en brede ervaring op te doen binnen onze organisatie. 

Dit traineeship volg je in een klein groepje van vier tot zes collega trainees, zodat de kwaliteit van het leren geborgd blijft. Het is daarnaast fijn om met andere trainees in één team te zitten, omdat je gedurende het traject met elkaar kunt sparren en van elkaar leert. Vertrouwen, gezelligheid en jezelf zijn staan voorop. Binnen de organisatie heerst er een informele en gezellige sfeer waar met plezier hard gewerkt wordt.

Wie ben jij?
Wij staan open voor verschillende profielen en kijken écht verder dan alleen je CV.
Voor dit traineeship vinden wij het volgende belangrijk:

Jouw motivatie;
Jouw persoonlijkheid;
Je hebt affiniteit met software en de zorgsector;
Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
Je servicegerichte instelling zit diep in je DNA

Wat bieden wij jou?
We bieden je een betaalde traineeship van één jaar waarin je wordt opgeleid tot support consultant.
Je doet ervaring op in de praktijk én je krijgt van ons alle benodigde trainingen en opleidingen die je nodig hebt om succesvol te zijn in jouw functie. Op deze manier werken wij samen aan jouw succesvolle carrière binnen SDB Groep. Daarnaast kun je rekenen op:

  • een begeleider die je ondersteunt in je ontwikkeling;
  • een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
  • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, na het succesvol doorlopen van je traineeship;
  • een laptop en alle benodigdheden om hybride te kunnen werken;
  • een thuiswerkvergoeding;
  • mogelijkheden en ruimte om jezelf verder te ontwikkelingen;
  • een uitdagende functie in een dynamische, informele en snelgroeiende organisatie
  • hele toffe en gezellige collega’s!

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Wij nodigen je daarom uit om te solliciteren op jouw manier.  Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie of op een andere (creatieve) manier waar jij je goed bij voelt. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Maar onthoud, doe het vooral op jouw manier!

Meer weten over onze sollicitatieprocedure? Klik hier.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Joan via 088- 3888 300 of via hr@sdbgroep.nl

‘Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’