Ga naar de inhoud
DIZ Day in de regio! | Het Programma

Op donderdag 25 april komen wij naar je toe met de 1ste DIZ Day in de regio! speciaal voor ICT | Innovatie | Kwaliteit | HR Managers en Vrijwilligers coördinatoren in de Ouderenzorg en Gehandicaptenzorg in Zuid-West Nederland.

We ontvangen je graag om 12.15 uur voor een mooie lunch bij “in De Houtzagerij” te Hardinxveld -Giessendam, we verwachten het programma rond 16.45 uur af te sluiten.

Laat je boeien door inspirerende sprekers en klantverhalen uit de praktijk. En tijdens de “SDB Product Proeverij” laten we zien hoe onze producten de zorg faciliteren in het dagelijkse werk en hoe informele zorg wordt meegenomen in onze software oplossingen.

Tijdens de “SDB Product Proeverij” nemen we je mee in deze 2 herkenbare thema’s:

Toekomstbestendige zorgteams: hoe bundelen we de kracht van zorgprofessionals en vrijwilligers?

De beste zorg verleend door gekwalificeerde en betrokken mensen, de juiste aandacht op het juiste moment!

In een tijd van personeelstekort en hoge werkdruk is een goede planning, betrokken en gekwalificeerde medewerkers en vrijwilligers essentieel voor optimale zorg. In deze sessie bespreken we hoe wij met slimme software oplossingen jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het bundelen van de kracht van zorgprofessionals en vrijwilligers. Met onze expertise op het gebied van HR, Planning, Leren en Vrijwilligersmanagement, bieden wij jou oplossingen met als doel de beste zorg te verlenen!

 

Zorgvernieuwing begint bij samenwerking: doe je mee?

Hoe innovatie ondersteunt in het samenspel tussen de cliënt, de zorgprofessionals en het cliënten netwerk en de regio. 

Dubbele vergrijzing, het capaciteitstekort en veranderende behoeften van de cliënt zorgen ervoor dat we op een andere manier moeten gaan denken. Wij streven naar oplossingen en willen jou en je team ontlasten met eenvoudige en effectieve software. In deze sessie bespreken we hoe innovatie ondersteuning biedt aan het samenspel tussen de cliënt, de zorgprofessionals en het cliënten netwerk en de regio. Ontdek de mogelijkheden van Octopus, Planning en ECD.

DIZ Day in de regio! Wij nemen je graag mee in welke mogelijkheden onze technologische software en innovatieve oplossingen bieden. Wil jij ook weten wat SDB Groep voor jou kan betekenen? Meld je dan hier aan …

Schrijf je in!