Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Eén totaaloplossing voor kindplanning, personeelsplanning, oudercommunicatie en HR/Salarisverwerking

SDB Kinderopvang Suite

Met de Kinderopvang Suite van SDB Groep heb je de volledige controle over je organisatie. Beheer alle processen van inschrijving tot facturatie en houd medewerkers en ouders op de hoogte via handige Apps. Maak je kinderopvang organisatie succesvol en kies zelf of je de salarisverwerking in huis wilt doen of wilt uitbesteden.

SDB Salaris SDB HR SDB Planning SDB Kindinformatiesysteem SDB Ouderportaal

Kind Informatie Systeem

Een intelligente oplossing voor kinderopvangplanning of je nu 3 of 300 locaties hebt. Onze automatische workflows vergemakkelijken terugkerende taken, terwijl onze uitgebreide configuratie-opties en handige planbord de bezetting efficiënt regelen.

Lees verder

Oudercommunicatie

Verbeter de communicatie met de ouders dankzij de revolutionaire OuderApp! Vanaf het moment van inschrijven krijgen ouders toegang tot het praktische ouderportaal waar ze alles over hun kinderen kunnen volgen. Of het nu gaat om contracten, facturen, afwezigheid, berichten of foto’s, alles is binnen handbereik.

Lees verder

Roosterplanning

Onze geavanceerde software zorgt voor overzicht en efficiëntie. De integratie met de kindplanning en de automatisering van processen neemt veel werk uit handen. Bij afwezigheid of veranderingen in het aantal kinderen, biedt onze software direct praktische suggesties om de planning compleet te maken.

Lees verder

Medewerkers regie over werk/privébalans

Invloed op het rooster levert voor elke medewerker een belangrijke bijdrage aan zijn gewenste balans tussen werk en privé. Met de gebruikersvriendelijke Octopus App kan elke medewerker zelf inschrijven op openstaande diensten en onderling met collega’s ruilen.

Lees verder

Werving en selectie, HR en salarisadministratie

Vereenvoudig de HR- en salarisprocessen met de speciaal ontwikkelde HR/Salaris oplossing van SDB Groep. Medewerkers kunnen zelf HR-zaken altijd en overal regelen en de HR-processen zijn eenvoudig en snel op basis van de standaard processen in de kinderopvang in te richten.

Lees verder

Meer informatie? Demo bij jou op kantoor?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Naam Functie Organisatie E-mailadres TelefoonOpmerkingen

    Klanten aan het woord…