Ga naar de inhoud
Jouw data veilig in de cloud

Compliance

Bij SDB Groep beschermen we de gegevens en privacy van onze klanten en partners. Wij gaan zorgvuldig met gegevens om, waarbij respect voor privacy centraal staat.  De ontwikkeling van de AVG hebben wij nauwlettend gevolgd. Deze kennis wordt constant toegepast op onze bedrijfsvoering en inrichting van onze software.

Beveiliging

Onze klanten en partners kunnen erop vertrouwen dat ons operationele beleid en onze processen compliant zijn met wet- en regelgeving. Je hoeft zich geen zorgen te maken over de beveiliging van de aan ons toevertrouwde informatie.

De veiligheid van de persoonlijke informatie van onze klanten is erg belangrijk voor ons. We gebruiken robuuste beveiligingsmaatregelen, die zowel technische als organisatorische beveiligingsmaatregelen omvatten, om gegevensverlies, informatielekken of andere ongeautoriseerde gegevensverwerking te voorkomen. SDB Groep neemt codering, incidentbeheer, netwerk- en systeemintegriteit en vereisten voor beschikbaarheid, veiligheid en veerkracht hoog op. Deze aspecten zijn dan ook allen vastgelegd in ons beveiligingsprogramma en wordt periodiek getoetst door toonaangevende audit partijen.

 

Internationale standaarden voor informatiebeveiliging

ISO 27001 is de internationale standaard die wereldwijd wordt erkend voor het beheren van risico’s voor de beveiliging van informatie. Certificering volgens ISO 27001 stelt ons in staat om aan onze klanten te bewijzen dat wij de beveiliging van onze informatie beheersen conform internationale normeringen. Naast de ISO 27001 hebben wij deze aangevuld met de NEN7510, de norm voor zorg-specifieke informatie informatiebeveiliging. Dit biedt jou de mogelijkheid zonder zorgen gebruik te maken van onze dienstverlening met optimale beveiliging conform deze internationale standaarden.

Ter beveiliging van onze cloudoplossingen hebben wij maatregelen ingesteld conform de ISAE 3402 assurance standaard. ISAE3402 is een standaard voor beheersmaatregelen rond uitbesteding van activiteiten. Het rapport geeft inzicht in onder andere de beveiliging van informatie (beveiliging) en risicobeheersing.  SDB Groep als leverancier van SaaS oplossingen, legt verantwoording af over de uitgevoerde processen en beheersing hiervan.

 

Kwetsbaarheid melden

Voor SDB Groep is goede beveiliging een belangrijke kernwaarde. Indien u toch vermoed een kwetsbaarheid te hebben gevonden, horen we dat graag van u middels onze Security pagina.