Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

De beste implementatie voor optimaal en tevreden gebruik van onze oplossingen

Ervaren projectleiders en consultants

 

SDB Groep implementeert al haar oplossingen zelf. Ons team van ervaren projectleiders en consultants zorgen ervoor dat de software optimaal aansluit op de processen van uw organisatie met als resultaat een zo hoog mogelijke gebruikerstevredenheid.

 

Implementaties worden begeleid door een projectleider die consultants inzet op de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn. Op basis van een vooraf opgesteld projectplan wordt het project samen met u vormgegeven en treden wij op als een implementatiepartner.

 

Tijdens de implementatie evalueren we de voortgang en na implementatie vindt decharge van het project plaats, waarna u in de beheerfase wordt geholpen door onze support afdeling.

 

Ook wanneer u een extra training wilt inplannen staan wij voor u klaar. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij het analyseren van het proces binnen uw organisatie om te streven naar zo optimaal mogelijke werkwijzen.

 

Ons doel is dat u als klant tevreden gebruik maakt van onze oplossingen.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.