Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

De beste implementatie voor optimaal en tevreden gebruik van onze oplossingen

Ervaren projectleiders en consultants

 

SDB Groep implementeert al haar oplossingen zelf. Ons team van ervaren projectleiders en consultants zorgen ervoor dat de software optimaal aansluit op de processen van uw organisatie met als resultaat een zo hoog mogelijke gebruikerstevredenheid.

 

Implementaties worden begeleid door een projectleider die consultants inzet op de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn. Op basis van een vooraf opgesteld projectplan wordt het project samen met u vormgegeven en treden wij op als een implementatiepartner.

 

Tijdens de implementatie evalueren we de voortgang en na implementatie vindt decharge van het project plaats, waarna u in de beheerfase wordt geholpen door onze support afdeling.

 

Ook wanneer u een extra training wilt inplannen staan wij voor u klaar. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij het analyseren van het proces binnen uw organisatie om te streven naar zo optimaal mogelijke werkwijzen.

 

Ons doel is dat u als klant tevreden gebruik maakt van onze oplossingen.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.