Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Focus op uw belangrijkste taak: het bieden van de beste zorg.

BPO Applicatiebeheer

Met BPO Applicatiebeheer van SDB Groep waarborg je het applicatiebeheer van jouw SDB applicaties zonder dat je er omkijken naar hebt. Applicatiebeheer kan een tijd- en kennisintensief proces zijn en het is soms een uitdaging om dit goed binnen de organisatie te beleggen en dit proces ook optimaal te benutten. SDB Groep kan het applicatiebeheer van je overnemen. Op deze manier kunnen wij je ontzorgen, jouw continuïteit waarborgen en kan jij je meer focussen op het geven van de beste zorg.

Binnen BPO Applicatiebeheer van SDB Groep kennen wij geen verschillen in serviceniveaus. Je kiest dus standaard voor alle voordelen die BPO Applicatiebeheer met zich mee brengt. Communicatie vindt plaats met vaste contactpersonen, zowel aan jouw zijde (beheergroep) als aan de kant van SDB Groep. Hierdoor kennen de professionals van SDB Groep die het beheer uitvoeren jouw organisatie goed.

Het indienen van vragen en/of verzoeken verloopt via het SDB Groep klantenportaal. Een vastgesteld aantal personen (beheergroep) wordt geautoriseerd om via de klantenportaal vragen en/of verzoeken m.b.t. applicatiebeheer in te dienen. Voor organisaties met meer dan 500 medewerkers is er ook de mogelijkheid dat de applicatiebeheerders van SDB Groep in jouw interne ticketsysteem gaan werken.

Binnen BPO Applicatiebeheer worden geen herinrichtingen of inrichtingen van nieuwe modules meegenomen. Naast het contact via het klantenportaal of jouw eigen ticketsysteem zal er (minimaal) maandelijks een gesprek plaatsvinden tussen de contactpersonen van jouw organisatie (beheergroep) en de applicatiebeheerders van SDB Groep. In dit gesprek kunnen vragen besproken worden, maar zullen ook openstaande tickets worden besproken en zal je proactief geïnformeerd worden over nieuwe releases en functionaliteiten

Vraag bij jouw accountmanager naar de mogelijkheden en kosten van BPO Applicatiebeheer of mail naar info@sdbgroep.nl