Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Betere zorg door kennis en vaardigheden van organisaties en medewerkers continu te ontwikkelen

Learning

Met onze learning oplossing wordt het rendement van medewerkers en organisaties verhoogd. Wij ontwikkelen zelf digitaal onderwijs speciaal voor de zorg, wij implementeren online leeromgevingen en wij beantwoorden vraagstukken rond kennis-, opleiding- en informatiemanagement.

Met onze eigen medewerkers die geschoold zijn om e-learning speciaal voor de zorg te maken, zijn wij partner voor het gebruiken en ontwikkelen van e-learning-modules: advies, design, ontwikkeling en toetsing.

 

Daaarnaast bieden wij u de tools om de juiste leeromgeving op te zetten, die past bij uw organisatie. Van een tijdelijke leeromgeving naar uw eigen, robuuste Learning Management Systeem (LMS). Wij zorgen dat het werkt.

 

Bovendien bieden we de meest complete dienstverlening rond digitaal opleiden binnen de zorg.

 

Meer informatie over onze oplossing kunt u vinden op www.thecompetencegroup.nl

SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…