Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Innovatieve leeroplossingen speciaal ontwikkeld voor zorgmedewerkers

Learning

Het boeien, binden en behouden van zorgmedewerkers is van strategisch belang. Zorgmedewerkers maken het verschil en juist zij moeten in staat worden gesteld om beter en sneller om te gaan met alle veranderingen die op ze afkomen. Steeds meer zorgorganisaties herkennen hoe belangrijk dit is en zien dat traditionele trainingsvormen niet meer volstaan. Verandering is constant en innovatieve leeroplossingen helpen organisaties en hun medewerkers hier goed op in te spelen.

SDB Academy

Met de SDB Academy helpen wij organisaties en instellingen om een sterke en lerende organisatie te worden. We zorgen ervoor dat medewerkers verantwoordelijkheid nemen om een leven lang te leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn binnen de continu veranderende wereld. Dat doen we o.a. door werkplekleren, waarbij we werken en leren verbinden aansprekend en uitdagend maken door leertechnologie. Werkplekleren met leertechnologie verrijkt de traditionele opleidings- en trainingsmodellen. Wij bieden een scala aan leer- en werkvormen waarmee de professionals, van en met elkaar, en tijdens en op hun werk kunnen leren.

 

De SDB Academy ontwikkelt e-learning content speciaal voor de zorg. Wij hebben daarvoor ook het Zorgleren Netwerk opgericht, een landelijk netwerk van samenwerkende zorgorganisaties rond digitaal opleiden. Inmiddels is dit netwerk uitgegroeid tot het grootste E-learning-netwerk van Nederland. Onze gepersonaliseerde leeroplossing (Learning Management Systeem) biedt een scala aan functionaliteiten om de zorgprofessionals en zorgorganisaties optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling.

 

Zo creëren wij volop kansen voor zorgmedewerkers om zich te ontwikkelen met nieuwe leer & werkvormen, gecombineerd met slimme technologie. De oplossingen van zowel CSS Breda als TCG maken onderdeel uit van de SDB Academy.

 

Meer informatie over werkplekleren met slimme leertechnologie van CSS Breda kun je vinden op www.werkplekleren.nl. Meer informatie over onze e-learning, Learning Management Systeem en de daarbij behorende diensten vam TCG kun je vinden op www.thecompetencegroup.nl