Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Innovatieve leeroplossingen speciaal ontwikkeld voor zorgmedewerkers

Learning

Het boeien, binden en behouden van zorgmedewerkers is van strategisch belang. Zorgmedewerkers maken het verschil en juist zij moeten in staat worden gesteld om beter en sneller om te gaan met alle veranderingen die op ze afkomen. Steeds meer zorgorganisaties herkennen hoe belangrijk dit is en zien dat traditionele trainingsvormen niet meer volstaan. Verandering is constant en innovatieve leeroplossingen helpen organisaties en hun medewerkers hier goed op in te spelen.

SDB Academy

Met de SDB Academy bieden wij digitale leeroplossingen (e-learning content) en een gepersonaliseerde leeroplossing (Learning Management Systeem) volledig gericht op de zorg. Daarbij helpen wij organisaties en instellingen om een sterke en lerende organisatie te worden met behulp van werkplekleren en uitdagende leertechnologie.

 

Zo creëren wij volop kansen voor zorgmedewerkers om zich te ontwikkelen met nieuwe leer & werkvormen, gecombineerd met slimme technologie.

 

Meer informatie over onze e-learning, Learning Management Systeem en de daarbij behorende diensten kun je vinden op www.thecompetencegroup.nl

Meer informatie over werkplekleren met slimme leertechnologie kun je vinden op www.werkplekleren.nl

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.