Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Betere zorg door kennis en vaardigheden van organisaties en medewerkers continu te ontwikkelen

Learning

Met onze learning oplossing wordt het rendement van medewerkers en organisaties verhoogd. Wij ontwikkelen zelf digitaal onderwijs speciaal voor de zorg, wij implementeren online leeromgevingen en wij beantwoorden vraagstukken rond kennis-, opleiding- en informatiemanagement.

Met onze eigen medewerkers die geschoold zijn om e-learning speciaal voor de zorg te maken, zijn wij partner voor het gebruiken en ontwikkelen van e-learning-modules: advies, design, ontwikkeling en toetsing.

 

Daaarnaast bieden wij u de tools om de juiste leeromgeving op te zetten, die past bij uw organisatie. Van een tijdelijke leeromgeving naar uw eigen, robuuste Learning Management Systeem (LMS). Wij zorgen dat het werkt.

 

Bovendien bieden we de meest complete dienstverlening rond digitaal opleiden binnen de zorg.

 

Meer informatie over onze oplossing kunt u vinden op www.thecompetencegroup.nl

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.