Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Zorgvraag en zorgaanbod optimaal op elkaar afgestemd

Planning

Door onze jarenlange ervaring in plannen voor de zorg, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om roosters te maken waarin een goede match plaatsvindt tussen zorgvraag en aanbod. En dat dit ook altijd actueel inzichtelijk moet zijn met software in de cloud. Onze oplossing onderscheidt zich doordat het specifiek is ontwikkeld voor de zorgsector, waarbij de gebruiksvriendelijkheid voor de zorgmedewerker voorop staat.

SDB Planning

Zorgvraag gestuurd roosteren en plannen
Door te plannen en begroten vanuit de zorgvraag in plaats vanuit de beschikbare capaciteit krijg je een werkbaar en kostenefficiënt dienstenpatroon. Matching tussen medewerkers en benodigde diensten kan op verschillende manieren ingevuld worden. Automatisch, handmatig of door zelfregie. In elk geval kan rekening worden gehouden met urensaldo’s, vaardigheden en kwalificaties en eventuele voorkeuren van medewerkers. Medewerkers kunnen hun eigen en het teamrooster zien, zelf voorkeuren aangeven, inschrijven op openstaande diensten, diensten ruilen en verlof aanvragen. Door het actuele overzicht weet het hele team altijd waar het aan toe is. Zo krijgen medewerkers een grotere rol in het planningsproces en meer regie over hun werk-privé balans. SDB Planning is volledig geïntegreerd met SDB HR en SDB Salaris. Daarnaast bieden wij koppelingen met andere systemen die relevant zijn voor de VVT en GHZ sector, zoals salaris en financiële koppelingen, koppelingen met kind- en cliëntplanning en LMS aanbieders.

Gebruiksgemak voor de medewerker met de mobiele app
Medewerkers hebben snel, eenvoudig en realtime toegang tot hun rooster. Alle relevante roosterzaken kunnen in de app geregeld worden. Dit bespaart veel tijd en kosten. Tijd die aan de cliënt kan worden besteed. De medewerkers app is makkelijk in gebruik. We werken met een ‘Single Sign On’ en het berichtenverkeer is optimaal vormgegeven, waardoor medewerkers alleen relevante berichten ontvangen.

Alle rooster verstoringen centraal beheerd
Het goed verlopen van een rooster is afhankelijk van medewerkers. Door ziekte bijvoorbeeld kunnen roosterverstoringen ontstaan. Met het onderdeel Flexplan kun je deze met één klik eenvoudig ondervangen. Met een innovatieve matchboom zoekt het systeem naar een geschikte vervanger, op basis van criteria die je zelf kunt instellen, zelfs over afdelingen heen. Zo kunnen we het managen en matchen van een centrale, organisatie brede inzetbare flexpool optimaal automatiseren.