Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Zorgvraag en zorgaanbod optimaal op elkaar afgestemd

Planning

Door onze jarenlange ervaring in plannen voor de zorg, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om roosters te maken waarin een goede match plaatsvindt tussen zorgvraag en aanbod. En dat dit ook altijd actueel inzichtelijk moet zijn met software in de cloud.

 

Onze oplossing onderscheidt zich doordat het specifiek is ontwikkeld voor de zorgsector, waarbij de gebruiksvriendelijkheid voor de zorgmedewerker voorop staat.

Zorgvraag gestuurd roosteren en plannen

Door te plannen en begroten vanuit de zorgvraag in plaats vanuit de beschikbare capaciteit krijgt u een werkbaar en kostenefficiënt dienstenpatroon. Matching tussen medewerkers en benodigde diensten kan op verschillende manieren ingevuld worden. Automatisch, handmatig of door zelfregie. In elk geval kan rekening worden gehouden met urensaldo’s, vaardigheden en kwalificaties en eventuele voorkeuren van medewerkers. Medewerkers kunnen hun eigen en het teamrooster zien, zelf voorkeuren aangeven, inschrijven op openstaande diensten, diensten ruilen en verlof aanvragen. Door het actuele overzicht weet het hele team altijd waar het aan toe is. Zo krijgen medewerkers een grotere rol in het planningsproces en meer regie over hun werk-privé balans. Aysist is volledig geïntegreerd met SDB HR en Salaris. Daarnaast bieden wij koppelingen met andere systemen die relevant zijn voor de VVT en GHZ sector, zoals salaris en financiële koppelingen, koppelingen met kind- en cliëntplanning en LMS aanbieders.

 

Gebruiksgemak voor de medewerker met de mobiele app

Medewerkers hebben snel, eenvoudig en realtime toegang tot hun rooster. Alle relevante roosterzaken kunnen in de app geregeld worden. Dit bespaart veel tijd en kosten. Tijd die aan de cliënt kan worden besteed. De medewerkers app is makkelijk in gebruik. We werken met een ‘Single Sign On’ en het berichtenverkeer is optimaal vormgegeven, waardoor medewerkers alleen relevante berichten ontvangen.

 

Alle rooster verstoringen centraal beheerd

Het goed verlopen van een rooster is afhankelijk van medewerkers. Door ziekte bijvoorbeeld kunnen roosterverstoringen ontstaan. Met het onderdeel Flexplan kunt u deze met één klik eenvoudig ondervangen. Met een innovatieve matchboom zoekt het systeem naar een geschikte vervanger, op basis van criteria die u zelf kunt instellen, zelfs over afdelingen heen. Zo kunnen we het managen en matchen van een centrale, organisatie brede inzetbare flexpool optimaal automatiseren.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.