Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Zorgvraag en zorgaanbod optimaal op elkaar afgestemd

Planning

Door onze jarenlange ervaring in plannen voor de zorg, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om roosters te maken waarin een goede match plaatsvindt tussen zorgvraag en aanbod. En dat dit ook altijd actueel inzichtelijk moet zijn met software in de cloud.

 

Onze oplossing onderscheidt zich doordat het specifiek is ontwikkeld voor de zorgsector, waarbij de gebruiksvriendelijkheid voor de zorgmedewerker voorop staat.

Zorgvraag gestuurd roosteren en plannen

Door te plannen en begroten vanuit de zorgvraag in plaats vanuit de beschikbare capaciteit krijgt u een werkbaar en kostenefficiënt dienstenpatroon. Matching tussen medewerkers en benodigde diensten kan op verschillende manieren ingevuld worden. Automatisch, handmatig of door zelfregie. In elk geval kan rekening worden gehouden met urensaldo’s, vaardigheden en kwalificaties en eventuele voorkeuren van medewerkers. Medewerkers kunnen hun eigen en het teamrooster zien, zelf voorkeuren aangeven, inschrijven op openstaande diensten, diensten ruilen en verlof aanvragen. Door het actuele overzicht weet het hele team altijd waar het aan toe is. Zo krijgen medewerkers een grotere rol in het planningsproces en meer regie over hun werk-privé balans. Aysist is volledig geïntegreerd met SDB HR en Salaris. Daarnaast bieden wij koppelingen met andere systemen die relevant zijn voor de VVT en GHZ sector, zoals salaris en financiële koppelingen, koppelingen met kind- en cliëntplanning en LMS aanbieders.

 

Gebruiksgemak voor de medewerker met de mobiele app

Medewerkers hebben snel, eenvoudig en realtime toegang tot hun rooster. Alle relevante roosterzaken kunnen in de app geregeld worden. Dit bespaart veel tijd en kosten. Tijd die aan de cliënt kan worden besteed. De medewerkers app is makkelijk in gebruik. We werken met een ‘Single Sign On’ en het berichtenverkeer is optimaal vormgegeven, waardoor medewerkers alleen relevante berichten ontvangen.

 

Alle rooster verstoringen centraal beheerd

Het goed verlopen van een rooster is afhankelijk van medewerkers. Door ziekte bijvoorbeeld kunnen roosterverstoringen ontstaan. Met het onderdeel Flexplan kunt u deze met één klik eenvoudig ondervangen. Met een innovatieve matchboom zoekt het systeem naar een geschikte vervanger, op basis van criteria die u zelf kunt instellen, zelfs over afdelingen heen. Zo kunnen we het managen en matchen van een centrale, organisatie brede inzetbare flexpool optimaal automatiseren.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.