Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Gemotiveerde medewerkers met hart voor de zorg die zich graag voor uw organisatie inzetten

SDB Cares

Al decennia lang ondersteunen wij zorginstellingen met onze gebruikersvriendelijke software. Hiertoe spelen wij continu in op ontwikkelingen in de markt. In dit kader en vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid hebben wij SDB Cares ontwikkeld.

 

Begin 2016 zijn wij gestart met SDB Cares; een programma waarin SDB Groep medewerkers zich als vrijwilliger inzetten bij onze klanten en andere zorginstellingen. Onze medewerkers zetten zich een dag(deel) in voor een activiteit of klus bij de klant met en/of voor haar cliënten en medewerkers. SDB Cares levert een win-winsituatie op: onze klanten profiteren van vrijwilligerswerk door onze gemotiveerde medewerkers. En wij krijgen een nog beter beeld van wat er bij onze klanten en in de markt speelt. Bovendien biedt het ons de kans om onze maatschappelijke betrokkenheid in de praktijk te tonen.

Positieve reacties

SDB Cares is in volle gang en wij ontvangen veel positieve reacties. Onze klanten zijn blij met het vrijwilligerswerk dat wordt verricht en onze medewerkers vinden het leuk om hun steentje bij te dragen. Zij hebben al diverse activiteiten ondernomen zoals het opknappen van tuinmeubilair, het begeleiden van ouderen bij een puzzel-/wandeltocht en het uitvoeren van een intern klanttevredenheidsonderzoek. Ook de hulp bij een groot zomerfeest voor cliënten, hun verzorgers en begeleiders was een groot succes. Kortom: wij regelen met plezier de meest uiteenlopende activiteiten en klussen voor u!

 

Kunnen wij wat voor u doen?

Kunt u hulp gebruiken bij een activiteit of klus in uw organisatie? Meld dit dan aan bij ons. Wij gaan, in overleg met u, kijken hoe en wanneer wij u het beste kunnen helpen.

 

Ook in deze bijzondere tijden hebben wij al initiatieven gestart waarbij we zorginstellingen ‘op afstand’ helpen. Zoals bijvoorbeeld slingers van zelfgemaakt tekeningen en berichtjes om op te hangen in de zorginstelling.

 

Heeft u vragen? Stel ze gerust! Meld uw klus aan of stel uw vraag via SDBcares@sdbgroep.nl.