Ga naar de inhoud
Gemotiveerde medewerkers zetten zich in voor de maatschappij

SDB Cares

Al decennialang ondersteunen wij zorginstellingen met onze gebruikersvriendelijke software. Hiertoe spelen wij continu in op ontwikkelingen in de markt. In dit kader en vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid hebben wij SDB Cares ontwikkeld.

Maatschappelijk betrokken

Begin 2016 zijn wij gestart met SDB Cares. Een programma waarin SDB Groep medewerkers zich als vrijwilliger inzetten bij onze klanten en andere zorginstellingen. Onze medewerkers zetten zich een dag(deel) in voor een activiteit of klus bij de klant met en/of voor haar cliënten en medewerkers. SDB Cares levert een win-winsituatie op. Onze klanten profiteren van vrijwilligerswerk door onze gemotiveerde medewerkers en wij krijgen een nog beter beeld van wat er bij onze klanten en in de markt speelt. Bovendien biedt het ons de kans om onze maatschappelijke betrokkenheid in de praktijk te tonen.

Positieve reacties

SDB Cares is in volle gang en wij ontvangen veel positieve reacties. Onze klanten zijn blij met het vrijwilligerswerk dat wordt verricht en onze medewerkers vinden het leuk om hun steentje bij te dragen. Zij hebben al diverse activiteiten ondernomen zoals het opknappen van tuinmeubilair, het begeleiden van ouderen bij een puzzel-/wandeltocht en het uitvoeren van een intern klanttevredenheidsonderzoek. Ook de hulp bij een groot zomerfeest voor cliënten, hun verzorgers en begeleiders was een groot succes. Kortom: wij regelen met plezier de meest uiteenlopende activiteiten en klussen voor jou.

Kunnen wij wat voor je doen?

Kun je hulp gebruiken bij een activiteit of klus in jouw organisatie? Laat het ons weten. Wij gaan, in overleg met jou, kijken hoe en wanneer wij je het beste kunnen helpen.

Ook in deze bijzondere tijden hebben wij al initiatieven gestart waarbij we zorginstellingen ‘op afstand’ helpen. Zoals bijvoorbeeld slingers van zelfgemaakt tekeningen en berichtjes om op te hangen in de zorginstelling.

Heb je vragen? Stel ze gerust! Meld jouw klus aan of stel jouw vraag via SDBcares@sdbgroep.nl.