Ga naar de inhoud

Dag van de zorg | We zouden ze echt op handen moeten dragen!

We zouden ze echt op handen moeten dragen!

In turbulente tijden tonen zorgmedewerkers zich als ware helden en bieden ze troost en rust. Ze zetten zichzelf vaak op de tweede plaats, schuiven hun eigen welzijn opzij en bieden onvoorwaardelijke zorg en ondersteuning aan degenen die het nodig hebben. Hun toewijding, empathie en mededogen hebben een onmeetbare impact op de levens van velen.

Van verpleegkundigen en artsen tot verzorgenden en ondersteunend personeel, iedereen die in de zorg werkt verdient onze diepste waardering. Zij maken het verschil in onze samenleving.

Het is belangrijk dat we waardering en dankbaarheid voor hun tomeloze inzet en opoffering. Niet alleen in crisissituaties maar √°ltijd. Soms kunnen we iets terugdoen, bijvoorbeeld tijdens de dag van de zorg. Zo konden wij als sponsor bijdragen aan een leuke dag voor zorgmedewerkers tijdens het Feest van de waardering, waarvan we de aftermovie mogen delen. Maar veel belangrijker voor iedereen die in de zorg werkt is waardering voor hun werk.

We willen jullie daarom uitnodigen om je eigen ervaringen en verhalen te delen over de zorgmedewerkers die een speciale plek in je hart hebben veroverd. Laten we de kracht van sociale media gebruiken om hun positieve impact te verspreiden en anderen te inspireren om ook hun dankbaarheid te uiten.

Samen kunnen we een verschil maken. Laten we onze waardering tonen aan de zorgmedewerkers en hen laten weten dat hun inzet van onschatbare waarde is.

Terug naar blogartikelen