Ga naar de inhoud
Elektronisch Patiënten Dossier

SDB EPD | Revalidatie

Jij doet er alles aan om samen met jouw patiënten te werken aan zijn/haar revalidatieproces. Doordat het vaak gaat om complexe zorgvragen in een zorglandschap dat voortdurend in beweging is, vergt dit veel aandacht en energie. Energie die je niet wilt steken in ingewikkelde administratie.

Het SDB EPD | Revalidatie, biedt één centrale plek waar je alle processen rond de patiënt kan volgen, regelen en vastleggen op een eenvoudige en intuïtieve manier. Dit geeft de zorgprofessional ondersteuning in een complex zorglandschap, waardoor de deze meer tijd overhoudt voor échte zorg.

Boek een inspiratiesessie

Deze organisaties gebruiken ook het SDB EPD | Revalidatie

Jij de zorg, wij de technologie!

Jij bent in de revalidatie gaan werken om mensen te ondersteunen in hun revalidatieproces. Wij ondersteunen je daarbij graag met onze technologie. We maken makkelijke en slimme oplossingen die jou helpen bij het organiseren van het werk en snel inzicht geven in belangrijke informatie. De software ondersteunt daarbij de samenwerking met de patiënt, haar naasten en andere disciplines maximaal. Wij gebruiken hierbij technologie die je kent van bijvoorbeeld je eigen telefoon. Zo helpen wij zorgprofessionals zoals jij meer tijd te maken voor échte zorg.

Slimmer werken dankzij het SDB EPD | Revalidatie

Welke afspraken heb je vandaag en met wie? Welke bijzonderheden zijn er rondom mijn patiënt(en)? Dat wil elke zorgprofessional weten zodra hij/zij het Elektronisch Patiënten Dossier opent. Dankzij slimme dashboards, heb je in het EPD direct overzicht van het behandelplan en patiëntendossier op één scherm. Zo zie jij de informatie die op dat moment voor jou belangrijk is. Naast zorginhoudelijke-informatie ondersteunt het EPD je ook in declaraties en andere handige werkprocessen.

Doordat elke betrokken zorgprofessional in hetzelfde systeem werkt, hoeft informatie maar één keer ingevoerd te worden, waarna het gemakkelijk hergebruikt wordt. Hierdoor heb je altijd direct de belangrijkste patiëntinformatie bij de hand. Daarnaast ondersteunt SDB EPD | Revalidatie je tijdens multidisciplinaire overleggen en communiceer je eenvoudig met andere disciplines. Zo werk jij samen met je collega’s, de patiënt en naasten eenvoudig en efficiënt aan de doelen van de patiënt.

Van registratie tot declaratie

Wij snappen dat bepaalde zaken verplicht zijn om te factureren en registreren. Maar wij snappen óók dat je hier als zorgprofessional veel tijd aan kwijt bent. Het SDB EPD | Revalidatie omvat validatiestappen die het registratieproces bewezen geruisloos laat verlopen. De zorgprofessional vult eenmalig vanuit de agenda afspraak de voortgangsrapportage en tijdsregistratie in. De registratie wordt direct verwerkt, waardoor het declaratieproces snel start en extra administratieve handelingen niet nodig zijn. Op deze manier wordt werken voor jou eenvoudiger én efficiënter. Zo sta jij als zorgprofessional maximaal in je kracht.

Vraag meer informatie aan

Efficiënt werken, altijd en overal

Ben je als ambulant zorgverlener veel op pad en baal je ook zo van die administratieve activiteiten aan het eind van de dag? Met de handige app helpen wij je snel inzicht te krijgen in je afspraken van vandaag. Vanuit een afspraak navigeer je direct naar het juiste adres en aan het eind van de afspraak spreek je eenvoudig de rapportage in en registreer je de vervolgafspraak die je zojuist met de patiënt gemaakt hebt.

Op deze manier wordt (ambulant) werken gemakkelijker, hoef je aan het eind van de dag niet meer al je rapportages te schrijven én ben je minder tijd kwijt aan administratieve handelingen.

Boek een inspiratiesessie EPD

De digitale assistent

Grote hoeveelheden data in systemen waar nauwelijks wat mee gedaan wordt. Klinkt dat bekend? Wij helpen je door data uit onze eigen systemen te hergebruiken om het werk als zorgprofessional te vergemakkelijken of kwalitatief te ondersteunen. Het resultaat hiervan noemen we de digitale assistent. De digitale assistent helpt je beslissingen te nemen over doelen die je wilt stellen of advies over interventies die je mogelijk kunt inzetten. Het analyseert hiervoor grote hoeveelheden data en geeft op basis van slimme algoritmes aanbevelingen.

Ik wil meer weten

Uitgebreide inzichten in data dankzij BI

Je wilt als organisatie of manager van een afdeling graag sturen op basis van de juiste inzichten. Business Intelligence binnen het SDB EPD | Revalidatie bevat geïntegreerde weergaven van alle (stuur)informatie die voor jouw rol van belang is. Het geeft een zorginstelling de mogelijkheid om data in verschillende vooraf gedefinieerde dashboards aangeboden te krijgen op verschillende organisatieniveaus. Zo nemen we veel werk uit handen en geven de handvatten voor stuurinformatie op verschillende statistieken zoals omzet, tijd en efficiëntie.

SDB Groep | Zorgsuite | ECD | Software | SDB ECD | Zorg

Ontdek hoe het SDB EPD jou op 14 manieren ondersteunt

1
Metingen

Met metingen kun je de patiënt nauwkeurig monitoren op alle gewenste facetten.

2
Zorgviewer

Geeft je een helder overzicht van het hele behandeltraject van de patiënt.

3
Financiering

Makkelijk declareren, factureren en crediteren. SDB EPD ondersteunt alle gangbare financieringsvormen in de zorg.

4
SDB EPD Docs

Een handige toolbox waarmee je zelf documenten binnen het zorgproces kunt samenstellen.

5
Medewerker app

De Alles-in-1 app voor de zorgprofessional waarin alle processen rondom de patiënt samenkomen.

6
Patiëntapp

Eigen regie en participatie van de patiënt en verwanten.

7
Spraakgestuurd

Spraakgestuurd rapporteren en navigeren zorgt voor een nog efficiëntere registratie.

8
Agenda

De SDB EPD Agenda is het centrale punt rondom plannen, rapporteren en registreren.

9
ROM-integratie

De ROM vragenlijsten zijn in het Electronisch Patiënten Dossier geïntegreerd en voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraar.

10
Voortgang / Decursus

Geeft een overzicht over de rapportages van alle disciplines die deelnemen aan het zorgproces van de patiënt.

11
Veiligheid van data en informatie

Bij ons is het altijd safety-first. We voldoen dan ook aan alle security eisen in de gezondheidszorg, zoals NEN7510 en ISO27001.

12
Optimale ketensamenwerking

Door gebruik te maken van onze Connect-service, kunnen systemen met elkaar communiceren en aan elkaar gekoppeld worden, intern en extern.

13
Dashboards

Je bent altijd ‘in control’ doordat dashboards je in één overzicht laten zien waarvoor aandacht vereist is.

14
Gebruiksvriendelijk

SDB EPD is ontwikkeld samen met de gebruiker en met gebruikersgemak als primair doel.

Trainingen en webinars

 

Wij vinden het belangrijk om je op de hoogte te houden van onze nieuwe functionaliteiten én om jou tips- en trics mee te geven waardoor je de software nog beter voor je kunt laten werken.

Regelmatig verzorgen wij daarom trainingen en webinars rondom SDB EPD. Deze vind je terug in onze kalender. Daarnaast verzorgen onze consultants op verzoek ook in-house trainingen. Neem daarvoor contact met ons op!

SDB Groep | Icon | Kalender | Events | Webinars | Trainingen

Jouw idealen voorop!

Wij zijn jouw partner

Wij vinden het belangrijk om jou als klant de aandacht te geven die je verdient. Daarin zijn wij benaderbaar, flexibel en betrekken wij je graag in de ontwikkeling van onze producten. De kennis ligt immers bij jou!