Ga naar de inhoud
SDB Octopus zet de zorgmedewerker centraal

Dé app voor de zorgmedewerker

Alles dat je als zorgmedewerker dagelijks nodig hebt vind je terug in de SDB Octopus app, waaronder de cliëntgegevens, planning en HR gerelateerde zaken. Dit alles simpel en eenvoudig om het de zorgmedewerker makkelijker te maken en tijd te besparen. Hierdoor hebben zorgmedewerkers meer tijd voor waar het echt om draait: het leveren van kwalitatief goede zorg.

Stuur mij informatie over SDB Octopus

Deze organisaties gebruiken ook SDB Octopus

Alles in één app

SDB Octopus brengt al de relevante informatie die de zorgmedewerker in zijn/haar dagelijkse werk nodig heeft bij elkaar in één gemakkelijke app: dé app voor de zorgmedewerker. Het is je persoonlijke assistent die weet wie je bent, waar je bent en wat je moet doen op dat moment. Het helpt je op een slimme en innovatieve manier om snel en gemakkelijk je taken uit te voeren en zorgt ervoor dat je altijd de juiste en actuele gegevens in een handomdraai tot je beschikking hebt.

Efficiëntere zorg zonder in te leveren op kwaliteit

Gebrek aan werkplezier en administratieve lasten zijn de grootste uitdagingen in de zorg. Steeds vaker leidt dit tot grote personeelstekorten en daardoor beïnvloedt het ook de algehele kwaliteit van leven van cliënten.  SDB Octopus maakt registratie leuk en bespaart je als zorgprofessional veel tijd. Jij wordt niet alleen blij van het gebruikersgemak van dé app voor de zorgmedewerker , je kan ook meer tijd besteden aan de cliënt en het daadwerkelijk leveren van kwalitatief goede zorg.

Direct bij de hand en makkelijk te gebruiken

Maak gebruik van je vingerafdruk of gezichtsherkenning om de app makkelijk en snel te kunnen ontgrendelen. De app is volledig ontworpen voor de zorgmedewerker, met een intuïtieve en simpele user interface. SDB Octopus app-gebruikers kunnen binnen no-time lezen en schrijven met de app en willen niets anders meer.

Ik wil alles over SDB Octopus weten

Persoonlijke assistent

Dé app voor de zorgmedewerker helpt je op een eenvoudige manier! Vraag hem bijvoorbeeld waar je morgen naartoe moet. Laat de app je helpen met navigeren, de meest recente informatie over een cliënt voorlezen of spreek het bezoekverslag in. Kortom SDB Octopus is jouw persoonlijke assistent die jouw werk leuker maakt.

Vertel mij meer

Volg onze webinars!

Met je eigen ogen zien hoe SDB Octopus de administratieve lasten van jouw zorgmedewerkers verminderd, waardoor er meer tijd is voor het geen waar het écht om draait: zorgverlening?

Regelmatig hebben we webinars waarbij we laten zien hoe de app voor jouw organisatie het verschil kan maken. Hou onze evenementenpagina in de gaten voor de volgende webinar.

Ga naar onze agenda

Bekijk de video die we samen met Zorggroep NoordWest-Veluwe hebben gemaakt

Klanten

Onze klanten vertellen je graag meer

Lees wat ze over dé app voor de zorgmedewerker vertellen

“We willen het werk van onze medewerkers goed faciliteren en de SDB Octopus app helpt daarbij.”

Jannette Booij
Bestuurder, Huize Rosa

“Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend, tevens een top service!”

Klaartje
zorgmedewerker, St. Elisabeth

“De SDB Octopus app komt de kwaliteit van de zorg ten goede.”

Willemien van Houten-Stoute
Functioneel beheerder, Zorggroep Noordwest-Veluwe

Ontdek hoe SDB Octopus jou op 6 manieren ondersteunt

1
Jouw assistent

Snel weten waar je volgende cliënt woont? Een meting vastleggen of gewoon het dossier openen van je volgende cliënt, SDB Octopus staat voor je klaar!

2
Agenda

Diensten, cliëntafspraken, routes, en eigen privé agenda op 1 plek. Daarnaast kan je eenvoudig inschrijven op open diensten of je beschikbaarheid opgeven.

3
Mijn werk

Eenvoudig verlof aanvragen, een declaratie indienen en je gewerkte uren en salaris bekijken. Ontvang een push notificatie wanneer je salarisstrook klaar staat!

4
Spraakgestuurd

Bespaar tijd en voorkom fouten door je verslaglegging gewoonweg in te spreken. ‘S ochtends alvast inlezen? Laat de app gewoon de door jouw collega gemaakte rapportages voorlezen.

5
Communicatie

Veilige en directe communicatie met je collega’s rondom de planning of je cliënten. Deze functionaliteit komt later dit jaar.

6
Native app ervaring

De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en maakt volledig gebruik van de nieuwste technologieën die jouw apparaat ondersteunt.

Boek een inspiratiesessie SDB Octopus

Trainingen en webinars

 

Wij vinden het belangrijk om je op de hoogte te houden van onze nieuwe functionaliteiten én om jou tips- en trics mee te geven waardoor je de software nog beter voor je kunt laten werken.

Regelmatig verzorgen wij daarom trainingen en webinars rondom SDB Octopus. Deze vind je terug in onze kalender. Daarnaast verzorgen onze consultants op verzoek ook in-house trainingen. Neem daarvoor contact met ons op!

SDB Groep | Icon | Kalender | Events | Webinars | Trainingen

Jouw idealen voorop!

Wij zijn jouw partner

Wij vinden het belangrijk om jou als klant de aandacht te geven die je verdient. Daarin zijn wij benaderbaar, flexibel en betrekken wij je graag in de ontwikkeling van onze producten. De kennis ligt immers bij jou!