Ga naar de inhoud

Jij de zorg – wij de software die je daar bij helpt

Je werkt in een zelfstandig behandelcentra (ZBC) omdat je met jouw expertise en aandacht de best mogelijke behandelingen wilt leveren. Zodat jouw patiënten snel en effectief geholpen worden en een goede zorgervaring beleven.  

Bij SDB Groep begrijpen we deze passie en inzet volledig. Daarom hebben wij flexibele, betrouwbare en stressvrije software ontwikkeld die jou maximaal ondersteunt tijdens het zorgproces. Onze oplossing sluit naadloos aan op jouw wensen en behoeften, waardoor jij je volledig kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw patiënten. 

Boek een inspiratiesessie

Onze marktkennis wordt ondersteund door deze klanten:

Volgens onze klanten

Top 3 uitdagingen in de ZBC

Met welke uitdaging kunnen wij jou helpen?

Efficiënt gegevens uitwisselen met patiënten en ZBC’s

Om goede zorg te kunnen leveren, is het cruciaal dat zorgverleners over complete en actuele patiëntgegevens beschikken. Dit kan alleen worden bereikt met een goede overdracht en beschikbaarheid van gegevens, zowel tussen zorgaanbieders als tussen organisatie en patiënt.  

Wij ondersteunen je graag bij het betrouwbaar uitwisselen van gegevens met patiënten en andere klinieken. We waarborgen de veiligheid voor twee soorten gegevensuitwisselingen volgens de wet Wegiz: Persoonlijke Gezondheidsomgevingen (PGO) voor directe communicatie met patiënten door te voldoen aan de MedMij normen, en de uitwisseling van gegevens met andere klinieken via het Landelijk Schakelpunt (LSP).  

Samen sparren

Administratieve lasten verminderen

Eén van de grootste ergernissen in ZBC’s is de aanzienlijke tijd die zorgprofessionals kwijt zijn aan administratieve taken, die door nieuwe wet- en regelgevingen alleen maar toenemen. 

Daarom richten wij ons op automatisering en zorgsoftware die is ontworpen om administratieve lasten te verminderen. Onze digitale workflow maakt het mogelijk om informatie eenvoudig te hergebruiken en automatiseert onder andere vragenlijsten en documenten. Hierdoor houd jij meer tijd over voor het daadwerkelijk leveren van goede zorg.  

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met het verminderen van administratieve taken?  

Vertel mij meer

Overzicht krijgen in processen rondom de patiënt

Verlies jij soms het overzicht binnen het zorgtraject van je patiënten? Je bent niet de enige; veel zorgprofessionals in ZBC’s ervaren dit probleem. Patiënten komen binnen en gedurende een vaste periode moeten bepaalde acties worden uitgevoerd. Het ontbreken van een duidelijk overzicht van dit proces kan leiden tot inefficiënties en gemiste stappen in de zorgverlening. 

Wij begrijpen deze uitdaging. Onze software biedt een helder en gedetailleerd overzicht van het gehele zorgtraject van elke patiënt. Van binnenkomst tot de noodzakelijke acties die uitgevoerd moeten worden. Ons systeem helpt je elke stap nauwkeurig te volgen en te documenteren.  

Boek een inspiratiesessie

Dienstverlening

Jouw kracht zit in het uitvoeren van diverse behandelingen bij mensen met wisselende zorgvragen. Software moet jou daar maximaal bij ondersteunen. Een vlekkeloze implementatie, zodat jouw werkwijze maximaal wordt ondersteund is hierbij cruciaal. Daarnaast wil je direct en goed geholpen worden als je vragen hebt of problemen ervaart. Misschien wil je wel bepaalde onderdelen outsourcen? 

 

Implementatie

Wij implementeren al onze software-oplossingen zelf, in samenwerking met jou. Ons team van ervaren projectleiders en consultants zorgen ervoor dat de software optimaal aansluit op de processen van jouw organisatie met als resultaat een zo hoog mogelijke gebruikerstevredenheid. Benieuwd naar onze software-implementatie-aanpak?

Meer informatie

Support

Wij begrijpen dat onze software cruciaal is voor jou. We staan dan ook voor de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze software. Maar dat is niet alles. SDB Support bied je optimale ondersteuning, zodat jij altijd bij ons terecht kunt met jouw vragen rondom jouw SDB software.

Meer informatie

Training

Het is belangrijk om alle ins- en outs te kennen van de SDB software waar je dagelijks mee werkt. Alleen dan kun je optimaal gebruik maken van de software met minimale inspanningen. Onze ervaren trainers kunnen je helpen optimaal gebruik te maken van de SDB software.

Meer informatie

BPO Salaris

Wil jij je bezighouden met goede zorgverlening en medewerkerstevredenheid en laat je salarisverwerking graag over aan experts? Dan ben je bij SDB Groep aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar lang zorgen we voor een correcte berekening van salarissen en verstrekken we de loonstroken voor medewerkers in de zorg.

Meer informatie