Ga naar de inhoud
Onze software – jouw processen – optimaal geïmplementeerd

Software-implementatie

Wij implementeren al onze software-oplossingen zelf, in samenwerking met jou. Ons team van ervaren projectleiders en consultants zorgen ervoor dat de software optimaal aansluit op de processen van jouw organisatie met als resultaat een zo hoog mogelijke gebruikerstevredenheid. Benieuwd naar onze software-implementatie aanpak?

Bij deze organisaties hebben wij onze software geïmplementeerd

Ervaren projectleiders en consultants

We begeleiden de Software-implementatie met een projectleider die consultants inzet op de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn. Op basis van een vooraf opgesteld projectplan wordt het project samen met jou vormgegeven en treden wij op als een implementatiepartner. Zodat de software uiteindelijk perfect werkt voor jou!

Meer dan software-implementatie

Tijdens de implementatie evalueren we de voortgang en kijken we steeds samen met jou of we nog steeds on track zijn en onderweg naar het vooraf gestelde doel. Na implementatie vindt decharge van het project plaats, waarna er overdracht plaats vind richting de supportafdeling, de je helpt in de beheerfase.

Wanneer je een extra training wilt inplannen, staan wij voor je klaar. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij het analyseren van het proces binnen jouw organisatie om te streven naar zo optimaal mogelijke werkwijzen.

Ons doel? Dat jij als klant tevreden gebruik maakt van onze oplossingen.