Ga naar de inhoud

Samen werken aan de persoonlijke doelen van je patiënt

Jij wilt jouw patiënten zo goed mogelijk helpen te revalideren. Dit doe je met veel andere zorgprofessionals die allemaal hun eigen discipline hebben, zoals een revalidatiearts, een fysiotherapeut en de pijnarts. Wij faciliteren deze multidisciplinaire samenwerking met onze software, zodat de patiënt zo goed mogelijk behandeld wordt.

Onze software is er op gericht om jou maximaal te ondersteunen door informatie begrijpelijk weer te geven en zo administratieve taken te minimaliseren. Jij werkt met andere zorgprofessionals uit één dossier en bent altijd op de hoogte van de huidige status van de patiënt. Zo ondersteunen wij  je de persoonlijke doelen van jouw patiënt te behalen.

Meer informatie

Onze marktkennis wordt ondersteund door deze klanten:

Klik op één van onze oplossingen voor de revalidatiezorg voor meer informatie over de oplossing

Octopus

De SDB Octopus app biedt alles wat de zorgmedewerker dagelijks nodig heeft, waaronder de cliëntgegevens, planning en HR gerelateerde zaken. Dit alles simpel en eenvoudig om het de zorgmedewerker makkelijker te maken en tijd te besparen. Hierdoor kan er meer tijd besteed worden aan de cliënt en het daadwerkelijk leveren van kwalitatief goede zorg.

EPD

SDB EPD | Revalidatie is het enige EPD voor revalidatiezorg dat jouw zorgprofessional maximaal ondersteunt door administratieve lasten te verminderen en het netwerk optimaal betrekt bij de zorgverlening. Hierdoor ben jij in staat de beste zorg te verlenen aan jouw cliënten.

Planning

SDB Planning is flexibel in te richten en is ontworpen om mee te bewegen met veranderingen in jouw organisatie. Bespaar tijd door het planningsproces te automatiseren én verkrijg tegelijkertijd inzicht en overzicht.

HR / Salaris

SDB HR / Salaris vermindert de administratieve lasten. Jouw medewerkers kunnen persoonlijke HR-zaken regelen waar en wanneer ze willen. Het HR proces is gemakkelijk en snel in te richten en is gebaseerd op standaard processen in de zorgsector.

Leeroplossingen

SDB Leeroplossingen helpt organisaties en instellingen om een sterke en lerende organisatie te worden. Samen met jou zorgen we ervoor dat medewerkers een leven lang kunnen leren en duurzaam inzetbaar zijn. Dit doen we door diverse slimme leeroplossingen aan te bieden waarbij technologie een belangrijke rol speelt.

Vrijwilligersportaal

Met het SDB Vrijwilligersportaal heeft de vrijwilligerscoördinator op het juiste moment de juiste informatie, terwijl administratieve lasten maximaal worden gereduceerd dankzij de integratie met roosterplanning en ons leerplatform met e-learnings. Hierdoor ben je als zorgorganisatie in staat om vrijwilligers efficiënt in te zetten.

Analytics

SDB Analytics zorgt ervoor dat de juiste stuurinformatie jouw organisatie optimaal inzicht geeft. Op alle niveaus faciliteren we de gebruiker om met behulp van data tot betere beslissingen te komen en efficiënter te werken. Dit leidt tot betere zorg en meer werkgeluk.

Digitale Zorg

SDB Digitale Zorg is het gebruiksvriendelijke digitale platform voor cliënten & hun netwerk waar integraal samengewerkt kan worden met zorgprofessionals. Cliënten kunnen dankzij online hulpmiddelen die het hybride zorgproces ondersteunen zelfstandig en samen met hun netwerk aan de slag met hun problematiek.

Volgens onze klanten

Top 3 uitdagingen in de revalidatiezorg

Met welke uitdaging kunnen wij jou helpen?

Multidisciplinaire samenwerking

Een revalidatiepatiënt wordt door een multidisciplinair behandelteam geholpen. Meerdere verschillende zorgprofessionals werken intensief samen om de persoonlijke doelen van de patiënt te behalen.

Ons dossier ondersteunt intensieve samenwerking tussen verschillende instanties en personen. Wij faciliteren hiermee multidisciplinaire samenwerking. Ben je benieuwd hoe we dat precies doen en wat de meerwaarde is voor jouw organisatie?

Samen sparren

Digitale ondersteuning voor de patiënt

Ook in de revalidatiezorg neemt de zorgvraag toe en de hoeveelheid zorgprofessionals af. Digitale ondersteuning van het behandeltraject van de patiënt maakt zorg effectiever.

Digitale behandelprogramma’s stellen de patiënt in staat zelf aan het herstel te werken. De zorgprofessional hoeft minder vaak fysiek aanwezig te zijn, waardoor zorg effectiever wordt en tijdswinst behaald wordt. Wil je weten hoe we jou kunnen helpen met de inzet van digitale ondersteuning?

Vertel mij meer

Efficiënte inzet van personeel

Het is voor revalidatieorganisaties lastig om nieuw zorgpersoneel te werven en loonkosten nemen toe. Een toename in efficiëntie in de dagelijkse werkzaamheden van zorgprofessionals is daarom erg belangrijk.

Een EPD dat hen snel door de dagelijkse processen heen helpt is daarom erg waardevol. Een minimale focus op administratieve taken om zoveel mogelijk tijd aan de patiënt te besteden. Dat is ook waar wij dagelijks aan werken, wil je ook weten hoe wij dit doen?

Boek een inspiratiesessie

Een oplossing voor elke uitdaging

De SDB Zorgsuite voor revalidatiezorg

SDB Groep biedt jou volledig geïntegreerde software en diensten rond alle primaire en secundaire zorgprocessen en zijn voor jou beschikbaar als suite of afzonderlijke bouwstenen.

Onze software is erop gericht om de zorgprofessional maximaal te ondersteunen in haar werk in de revalidatiezorg door administratieve lasten te verminderen zodat zij zich kunnen richten op de beste zorg voor de cliënt en het werken in de zorg weer leuk wordt.

Wij faciliteren je om in eigen tempo jouw belangrijkste uitdagingen als eerste aanpakken. Of je nu kiest voor een suite-aanpak of één bouwsteen, onze software is ontworpen om open te zijn en faciliteert vrijwel alle integraties in de revalidatiezorg.

Ontvang de zorgsuite brochure in jouw mail

Dienstverlening

Jij helpt mensen te revalideren. Software moet jou daar maximaal bij ondersteunen. Een vlekkeloze implementatie, zodat jouw werkwijze maximaal wordt ondersteund is hierbij cruciaal. Daarnaast wil je direct en goed geholpen worden als je vragen hebt of problemen ervaart. Misschien wil je wel bepaalde onderdelen outsourcen?

Implementatie

Wij implementeren al onze software-oplossingen zelf, in samenwerking met jou. Ons team van ervaren projectleiders en consultants zorgen ervoor dat de software optimaal aansluit op de processen van jouw organisatie met als resultaat een zo hoog mogelijke gebruikerstevredenheid. Benieuwd naar onze software-implementatie-aanpak?

Implementatie

Support

Wij begrijpen dat onze software cruciaal is voor jou. We staan dan ook voor de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze software. Maar dat is niet alles. SDB Support bied je optimale ondersteuning, zodat jij altijd bij ons terecht kunt met jouw vragen rondom jouw SDB software.

Support

Training

Het is belangrijk om alle ins- en outs te kennen van de SDB software waar je dagelijks mee werkt. Alleen dan kun je optimaal gebruik maken van de software met minimale inspanningen. Onze ervaren trainers kunnen je helpen optimaal gebruik te maken van de SDB software.

Training

Detachering & advies

Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd. Kennis waar jij ook van kunt profiteren dankzij onze detachering en adviesdiensten.

Heb jij een uitdaging? Maak gebruik van onze jarenlange deskundigheid op het gebied van salarisverwerking, zorgplanning en financiële bedrijfsvoering in de zorg en kinderopvang.

Detachering en advies

BPO Salaris

Wil jij je bezighouden met goede zorgverlening en medewerkerstevredenheid en laat je salarisverwerking graag over aan experts? Dan ben je bij SDB Groep aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar lang zorgen we voor een correcte berekening van salarissen en verstrekken we de loonstroken voor medewerkers in de zorg.

BPO Salaris

BPO Applicatiebeheer

Applicatiebeheer is een tijd- en kennisintensief proces en het is soms een uitdaging om dit goed binnen de organisatie te beleggen en dit proces ook optimaal te benutten. Borg het applicatiebeheer van jouw SDB software met onze BPO Applicatiebeheer dienstverlening, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Op deze manier ontzorgen wij jou, waarborgen we de continuïteit van de applicaties en kan jij je focussen op het geven van de beste zorg.

BPO Applicatiebeheer