Ga naar de inhoud
SDB Octopus: de pedagogisch medewerker centraal

Dé app voor de pedagogisch medewerker

Het is belangrijker dan ooit om medewerkers zelf hun werk/privé balans te laten bewaken. Uit een proef bij één van onze klanten blijkt dat pm’ers 4 tot 7 uur per week extra willen werken en daarbij ook flexibel blijken te zijn. Hoog tijd dus voor een handige App voor de pedagogisch medewerker waarmee zij meer regie hebben over hun rooster!

Stuur mij informatie over SDB Octopus

Deze organisaties gebruiken ook SDB Octopus

Alles in één app

Alles wat je als medewerker in de kinderopvang dagelijks nodig hebt vind je terug in de SDB Octopus app, waaronder planning en HR gerelateerde zaken. Zelfs de loonstroken zijn dankzij de integratie met SDB HR-salaris in de App te vinden. Dit alles simpel en eenvoudig om het de pedagogisch professional makkelijker te maken en tijd te besparen.

Blije medewerkers, goede kinderopvang

Jouw pm’ers worden niet alleen blij van het gebruik van SDB Octopus maar dankzij dé app voor de pedagogisch medwerker kunnen ze ook meer tijd besteden aan het kind en het daadwerkelijk leveren van kwalitatief goede kinderopvang.

Direct bij de hand en makkelijk te gebruiken

Maak gebruik van je vingerafdruk of gezichtsherkenning om de app makkelijk en snel te kunnen ontgrendelen, de app is volledig ontworpen voor de pedagogisch medewerker, met een intuïtieve en simpele user interface. Gebruikers van dé app voor de pedagogisch medewerker kunnen binnen no-time lezen en schrijven met de app en willen niets anders meer.

Ik wil alles over SDB Octopus weten

Volg onze webinars!

Met je eigen ogen zien hoe SDB Octopus de administratieve lasten van jouw pedagogisch medewerkers verminderd, waardoor er meer tijd is voor het geen waar het écht om draait: optimale aandacht voor het kind.

Schrijf je in voor één van onze webinars of neem direct contact met ons op!

Ga naar onze kalender

Ontdek hoe SDB Octopus: dé app voor de pedagogisch medewerker jou op 6 manieren ondersteunt

1
Jouw assistent

Snel weten hoe jouw planning er uit ziet? Met SDB Octopus kun je waar je ook bent jouw planning inzien!

2
Agenda

Je rooster en eigen privé agenda op 1 plek. Daarnaast kan je eenvoudig inschrijven op open diensten of je beschikbaarheid opgeven.

3
Mijn werk

Eenvoudig verlof aanvragen of een declaratie indienen, je gewerkte uren en salaris bekijken. Ontvang een push notificatie wanneer je salarisstrook klaar staat!

4
Spraakgestuurd

Eenvoudig verlof aanvragen of een declaratie indienen, je gewerkte uren en salaris bekijken. Ontvang een push notificatie wanneer je salarisstrook klaar staat!

5
Communicatie

Veilige en directe communicatie met je collega’s rondom de planning of de kinderen. Deze functionaliteit komt later dit jaar.

6
Native app ervaring

De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en maakt volledig gebruik van de nieuwste technologieën die jouw apparaat ondersteunt.

Stuur mij informatie over SDB Octopus

Jouw idealen voorop!

Wij zijn jouw partner

Wij vinden het belangrijk om jou als klant de aandacht te geven die je verdient. Daarin zijn wij benaderbaar, flexibel en betrekken wij je graag in de ontwikkeling van onze producten. De kennis ligt immers bij jou!