Ga naar de inhoud
Optimale inzet pedagogisch professionals

SDB Roosterplanning: volledige controle over je loonkosten

Zorg voor een efficiënte en effectieve personeelsinzet, waarbij de vraag naar kinderopvang leidend is in het planningsproces. SDB Roosterplanning automatiseert het planningsproces door capaciteitsplanning, roostering en flexplanning te integreren.

Boek een inspiratiesessie

Deze organisaties gebruiken ook SDB Roosterplanning

Flexibel en in-control

We brengen jou als kinderopvangorganisatie volledig ‘in control’ door inzicht te bieden in de werkelijk beschikbare uren voor personeelsinzet en de gemaakte kosten door inzet van medewerkers. SDB Planning laat ook de mogelijkheden zien met betrekking tot  roosterverstoringen & flexibele inzet van interne of externe pm’ers.

Dankzij SDB Planning ben jij in staat gericht te monitoren, te managen en te sturen op al deze factoren.

Efficiënte inzet pedagogisch professionals en kwaliteitsborging

SDB Roosterplanning helpt jou om je personeel zo efficiënt mogelijk in te zetten. Niet alleen brengt onze software jou het benodigde overzicht om de planning te maken waarbij de kindplanning is geïntegreerd, ook werkt het vóór jou. Valt er een personeelslid uit, of zijn er juist minder medewerkers nodig doordat er een kind wordt afgemeld? Jij krijgt direct suggestiesom de planning compleet te maken waarbij bepalingen uit de Wet Kinderopvang automatisch worden meegenomen.

Gebruiksgemak voor de medewerker met de Octopus App

Medewerkers hebben snel, eenvoudig en realtime toegang tot hun rooster. Dit bespaart veel tijd en kosten. Tijd die aan de kinderen kan worden besteed. De Octopus App is makkelijk in gebruik.

Invloed op het rooster levert voor elke medewerker een essentiële bijdrage aan zijn gewenste balans tussen werk en privé. Zo kan elke medewerker vanuit huis inschrijven op openstaande diensten, roosters en verlof saldo’s inzien, maar bijvoorbeeld ook beschikbaarheid opgeven en onderling ruilen.

Ik wil alles over SDB Octopus weten

FlexPlan, de meest gebruikte sofware voor flexplanning

De Wet IKK stelt hoge eisen aan de vaste gezichten op de groep. Binnen deze eisen en rekening houdend met de voorkeuren van de medewerkers en jouw criteria, zoekt FlexPlan naar de beste vervanging.

Binnen FlexPlan beheer je de flex medewerkers, uitzendkrachten, zzp-ers en vaste medewerkers die extra willen werken. Met de seriematch kun je een reeks opengevallen diensten in één keer plaatsen bij de geschikte kandidaat. Dit levert een enorme tijdsbesparing op.

Vertel mij meer

Efficiënt plannen is geen kunst

Bespaar tijd door het planningsproces te automatiseren én tegelijkertijd inzicht te bieden. SDB Planning is flexibel in te richten op basis van jouw ambitie en is ontworpen om mee te bewegen met veranderingen in jouw organisatie.

SDB Kinderopvang suite: verlaag je loonkosten, verhoog je bezettingsgraad en verbeter je kwaliteit

Boek een inspiratiesessie

Klanten

Onze klanten vertellen je graag meer

Lees wat ze over SDB Roosterplanning vertellen

“We kunnen goed inspelen op de inzet van personeel. Dit betekent minder uitzendkrachten.”

José Rodenburg
Coördinator roosterexperts bij Stichting Kinderopvang Morgen

Jouw idealen voorop!

Wij zijn jouw partner

Wij vinden het belangrijk om jou als klant de aandacht te geven die je verdient. Daarin zijn wij benaderbaar, flexibel en betrekken wij je graag in de ontwikkeling van onze producten. De kennis ligt immers bij jou!