Ga naar de inhoud
Haal het maximale uit SDB software!

Train jouw medewerkers in SDB Software

Het is belangrijk om alle ins- en outs te kennen van de SDB software waar je dagelijks mee werkt. Alleen dan kun je optimaal gebruik maken van de software met minimale inspanningen. Onze ervaren trainers kunnen je helpen optimaal gebruik te maken van de SDB software.

Wij kunnen voor jouw (nieuwe) medewerkers trainingen in SDB software organiseren voor SDB Salaris, SDB HR, SDB Planning en SDB ECD.

Voor deze klanten hebben wij SDB software trainingen verzorgd

Praktische informatie

Kosten

De kosten voor de klassikale trainingen bedragen € 475,- euro (excl. BTW) per persoon per dag.


Training op afstand

Wanneer je één van deze trainingen op afstand wilt volgen, dan kun je contact opnemen met  info@sdbgroep.nl. Dan plannen wij samen met jou de training in.


Klassikale trainingen

De klassikale trainingen zijn inclusief lunch en koffie/thee. Alle trainingen worden definitief bij minimaal 4 ingeschreven deelnemers op 14 dagen voor de trainingsdatum. Bij meer dan 8 deelnemers kijken we of  we de groep kunnen opgesplitst. Lukt dat niet, dan kunnen de eerste 8 inschrijvingen deelnemen. We stellen je hiervan tijdig op de hoogte.

We vragen de deelnemers het volgende zelf te voorzien:

  • een eigen laptop;
  • voor de cursus Questio: Lokaal draaien van Excel mét reeds geïnstalleerde Kanzi plugin. Deze wordt voorafgaand aan de scholing verspreid onder de deelnemers.