Ga naar de inhoud
Elektronisch Patiënten Dossier

EPD | ZBC (Asterisque)

Tijdens je werk wil jij je richten op wat echt belangrijk is: het bieden van de best mogelijke zorg en aandacht aan patiënten. Elke patiënt is anders en daarmee ook elke behandeling. Hier komen veel administratieve taken bij kijken, maar dit mag niet ten koste gaan van de zorgverlening.   

Het elektronisch patiëntendossier (EPD) voor zelfstandig behandelcentra (ZBC) zet zorgprofessionals in hun kracht door haar flexibiliteit. Jij bepaalt zelf hoe het behandeltraject van je patiënt er uitziet en welke activiteiten hierbij horen. Doordat je een zorgpad volledig op maat kunt maken, word je als zorgprofessional beter in je werk ondersteunt en kun je patiënten de best passende zorg bieden.  

Boek een inspiratiesessie

Deze organisaties gebruiken ook EPD | ZBC (Asterisque)

Alle processen rondom de patiënt  

Jij bent bij een ZBC gaan werken om met jouw ervaring en expertise hoogwaardige kwalitatieve zorg te bieden aan patiënten. Wij ondersteunen je daarbij graag met onze technologie.  

Het EPD biedt één centrale plek waar zorgprofessionals alle processen rond de cliënt kan volgen, regelen en vastleggen op een eenvoudige en intuïtieve manier. De software ondersteunt daarbij de samenwerking en gegevensuitwisseling met zowel de patiënt als andere ZBC’s. Zo helpen wij administratieve lasten te verminderen en werkplezier te verhogen. 

Efficiënter werken dankzij het EPD  

Waar bevinden mijn patiënten zich in het zorgtraject? Welke taken en handelingen moet ik vandaag uitvoeren? Met welke collega’s heb ik vandaag een overleg? Onze gebruiksvriendelijke software ondersteunt jou bij het leveren van de beste zorg. Van EPD, registraties, planning, declaraties tot patiënten portalen en overige wensen van jouw zorgorganisatie. 

Richt je eigen zorgpaden in 

Zorgpaden maken het werk makkelijker, overzichtelijker en verbeteren de informatie-uitwisseling. Wij weten dat geen mens en behandeling hetzelfde is. Dankzij de flexibiliteit van ons EPD richt je een zorgpad naar eigen wens in, passend bij de complexiteit van de patiënt. Leg eenvoudig taken vast, plan afspraken in, verstuur vragenlijsten, wissel informatie uit met collega’s en patiënten of verstuur facturen.  

Het zorgpad helpt je te voorkomen om geen zaken over het hoofd te zien of dubbel te doen. Met het EPD voor de ZBC word jij in je werk ondersteund en kun jij de patiënt de best passende zorg bieden. 

Vraag meer informatie aan

‘SAAS’ oplossing passend bij jouw organisatie 

Wij vinden dat software jouw werk makkelijker moet maken. Daarom streven we naar gebruiksvriendelijke en eenvoudige software die jou ondersteunt in de huidige processen van zorg leveren. Dit doen we met onze ‘SAAS’ of ‘on-premise’ oplossingen. We sluiten zo nauw mogelijk aan op het proces van de instelling om ondersteuning te bieden. Het EPD voor de ZBC is daarmee de ruggengraat van iedere organisatie, beweegt gemakkelijk mee met ontwikkelingen in de zorg en is modulair op te bouwen naar de wensen van de klant.   

Meer informatie!

Software voor én door zorgprofessionals 

Het EPD voor de ZBC is ontwikkeld door gebruikers, bestuurders en ICT-specialisten uit de zorg. Ons team bestaat uit professionele en gedreven collega’s die met passie de continuïteit en kwaliteit optimaliseren en de beste service bieden. Om zo een positieve impact te maken op de levens van patiënten.  

Ik wil meer weten

Uitgebreide inzichten in data dankzij BI

Je wilt als organisatie of manager van een afdeling graag sturen op basis van de juiste inzichten. Business Intelligence binnen het EPD bevat geïntegreerde weergaven van alle (stuur)informatie die voor jouw rol van belang is. Het geeft een zorginstelling de mogelijkheid om data in verschillende vooraf gedefinieerde dashboards aangeboden te krijgen op verschillende organisatieniveaus. Zo nemen we veel werk uit handen en geven de handvatten voor stuurinformatie op verschillende statistieken zoals omzet, tijd en efficiëntie.  

SDB Groep | Zorgsuite | ECD | Software | SDB ECD | Zorg

Ontdek hoe het EPD | ZBC (Asterisque) jou op 7 manieren ondersteunt

1
Integratie boekhouding

Het EPD heeft een integratie met meerdere boekhoudpaktten zoals Afas, Exact en Twinfield.

2
Medicatie

De EVS module maakt voorschrijven en controleren van medicatie eenvoudig. Daarnaast werkt het kostenbesparend en voorkomt het fouten waardoor we de zorg verbeteren. 

3
Business intelligence

Maak eenvoudig verbinding met gegevensbronnen, visualiseer en ontdek wat belangrijk is en deel dit met wie je maar wilt. Of zet Power BI in voor management aansturing en duidelijke en overzichtelijke rapportages. 

4
Planning

Het EPD ondersteunt je bij dagelijkse taken en biedt snel inzicht in dossiers en locaties. Door de gekoppelde patiëntdossiers is navigeren naar informatie en declareren eenvoudig.

5
Perfecte integratie

Eén platform waar je instellingen maar ook technische performance bestuurd.

6
Patiënten portaal

Eén portaal waar gegevensuitwisseling en interactie centraal staan.

7
CRM

Eenvoudig klantgegevens en klantactiviteiten automatiseren en integreren. 

Trainingen en webinars

 

Wij vinden het belangrijk om je op de hoogte te houden van onze nieuwe functionaliteiten én om jou tips- en trics mee te geven waardoor je de software nog beter voor je kunt laten werken.

Regelmatig verzorgen wij daarom trainingen en webinars rondom SDB EPD | ZBC (Asterisque). Deze vind je terug in onze kalender. Daarnaast verzorgen onze consultants op verzoek ook in-house trainingen. Neem daarvoor contact met ons op!

SDB Groep | Icon | Kalender | Events | Webinars | Trainingen

Jouw idealen voorop!

Wij zijn jouw partner

Wij vinden het belangrijk om jou als klant de aandacht te geven die je verdient. Daarin zijn wij benaderbaar, flexibel en betrekken wij je graag in de ontwikkeling van onze producten. De kennis ligt immers bij jou!