Ga naar de inhoud
Wij nemen jou het werk uit handen

SDB BPO Applicatiebeheer

Applicatiebeheer is een tijd- en kennisintensief proces en het is soms een uitdaging om dit goed binnen de organisatie te beleggen en dit proces ook optimaal te benutten. Waarborg het applicatiebeheer van jouw SDB software met onze BPO Applicatiebeheer dienstverlening, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Op deze manier ontzorgen wij jou, waarborgen we de continuïteit van de applicaties en kan jij je focussen op het geven van de beste zorg of kinderopvang.

Ontvang de brochure in jouw mail

Deze organisaties maken gebruik van SDB BPO applicatiebeheer

Jij kunt je richten op jouw kerntaken

Met SDB BPO Applicatiebeheer zorgen wij er voor dat je ongestoord kunt werken met de applicatie en kun je het beheer aan ons overlaten.

Vijf voordelen van SDB BPO Applicatiebeheer

1. Wij nemen het beheer van jouw dagelijkse proces van je over. Meldingen of verzoeken kunnen 24/7 ingediend worden en worden tijdig door onze professionals afgehandeld . 

2. Jouw personeel kan zich volledig focussen op de functies en taken die zij in het zorgproces hebben. 

3. Je wordt door onze professionals proactief geïnformeerd over nieuwe releases en functionaliteiten.

4. Wij denken pro-actief mee over het optimale gebruik van de software binnen jouw organisatie. Op die manier weet je zeker dat de software goed gebruikt en benut wordt. 

5. Communicatie verloopt via het hiervoor ingerichte klantenportaal. Binnen dit portaal zijn alle meldingen inzichtelijk en is de gehele afhandeling en communicatie terug te vinden. Het maandelijks tijdig en correct verlonen van jouw medewerkers is een onderdeel van goed werkgeverschap en wij nemen jou deze zorg uit handen.  

Met het uitbesteden van jouw applicatiebeheer kies je voor continuïteit, kwaliteit en het borgen van kennis over de salarisadministratie. Dankzij al onze ervaring kunnen wij jou een correcte, continue en tijdige salarisverwerking garanderen. 

Deze taken kunnen we van jou overnemen: