Ga naar de inhoud
Oudercommunicatie voor kinderopvang

SDB Oudercommunicatie:
de kracht van verbondenheid

Het slimme planningssysteem en ouderportaal van SDB Groep maakt kinderopvang eenvoudiger voor ouders. Ouders hebben met een account toegang tot het ouderportaal, waar ze contracten, facturen, jaaropgaven en meer kunnen bekijken en beheren. Daarnaast kunnen ze afwezigheid, extra dagen en ruildagen eenvoudig aanvragen en updates en nieuwe foto’s en berichten ontvangen via pushberichten.

Boek een inspiratiesessie

Deze organisaties gebruiken ook SDB Oudercommunicatie

Samenwerken voor echte betrokkenheid

SDB Groep gelooft in samenwerking tussen ouders, school en opvang voor een optimale opvang van kinderen. Het ouderportaal en de OuderApp bieden ouders een eenvoudige manier om betrokken te blijven bij de opvang van hun kind, inclusief inzicht in het dagschriftje en het dagsritme. Hierdoor krijgen ouders het gevoel dat ze echt betrokken zijn bij de opvang van hun kind.

Altijd op de hoogte met de OuderApp

Met de OuderApp blijven ouders altijd op de hoogte van de opvang van hun kind. Het is eenvoudiger dan ooit om informatie te raadplegen en te beheren, en dankzij pushberichten blijven ze op de hoogte van belangrijke updates. Bovendien kunnen we de OuderApp geheel naar uw eigen huisstijl aanpassen, zodat deze eenvoudig aansluit bij uw wensen en eisen.

Verhoog de tevredenheid van ouders

Ouders actief betrekken bij de opvang van hun kind levert niet alleen meer betrokkenheid, maar ook een hogere klanttevredenheid op. En dát is precies wat je als kinderopvangorganisatie nodig hebt om ook in de toekomst groei te kunnen blijven doormaken.

Vertel mij meer

Ouders

Ouders vertellen je graag meer over hun ervaringen

Lees wat ze over SDB Oudercommunicatie vertellen

“Zo leuk om te zien wat er allemaal gebeurt gedurende de dag!”

Moeder van Anne

“We kunnen goed inspelen op de inzet van personeel. Dit betekent minder uitzendkrachten.”

José Rodenburg
Coördinator roosterexperts bij Stichting Kinderopvang Morgen

Jouw idealen voorop!

Wij zijn jouw partner

Wij vinden het belangrijk om jou als klant de aandacht te geven die je verdient. Daarin zijn wij benaderbaar, flexibel en betrekken wij je graag in de ontwikkeling van onze producten. De kennis ligt immers bij jou!