Ga naar de inhoud
Wij garanderen juiste salarisbetalingen

SDB BPO Salaris

De start van SDB Groep kenmerkt zich door één woord: salarisverwerking. Al meer dan 40 jaar lang zorgen we voor een correcte berekening van salarissen en verstrekken we de loonstroken voor medewerkers in de zorg en kinderopvang. Onze cao-experts houden bestaande en toekomstige regelingen in de gaten. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of de salariëring wel op orde is. Daar zorgen wij wel voor. Dat geeft jou meer tijd voor wat echt belangrijk is: het bieden van de beste zorg of kinderopvang.

Ontvang de brochure in jouw mail

Deze organisaties hebben gebruik gemaakt van SDB BPO Salaris

Jij kunt je richten op jouw kerntaken

Met SDB BPO-Salaris nemen wij de gehele salarisverwerking voor jou uit handen. Zodat jouw medewerkers alle tijd kunnen besteden aan het verlenen van de beste zorg.

Gegarandeerd een correcte, continue en tijdige salarisverwerking 

Het verwerken van salaris doen we uiterst betrouwbaar. Ruim 150 klanten die de salarisverwerking aan ons hebben uitbesteed kunnen dat bevestigen. Het maandelijks tijdig en correct verlonen van jouw medewerkers is een onderdeel van goed werkgeverschap en wij nemen jou deze zorg uit handen.  

Met het uitbesteden kies je voor continuïteit, kwaliteit en het borgen van kennis over de salarisadministratie. Dankzij al onze ervaring kunnen wij jou een correcte, continue en tijdige salarisverwerking garanderen. 

Wij zorgen er voor dat we jouw organisatie kennen

Bij een keuze voor de uitbesteding van salarisverwerking door SDB Groep krijg je een vaste contactpersoon toegewezen die je begeleidt bij het verwerken van de salarissen. Jij hoeft geen uitgebreide salaris-administratieve kennis in huis te hebben. Iedere maand voeren wij de processen voor je uit die leiden tot een correcte salarisrun. Daarnaast voeren wij de controles uit op betalingen en leveren wij de wettelijke verplichtingen aan bij PFZW en de fiscus.

Jouw vaste contactpersoon is op de hoogte van jouw organisatie en de AO/IC. Bij grote verschillen met voorgaande maanden zullen wij proactief met je in overleg treden. Je kunt bij jouw contactpersoon tevens advies ophalen over complexe vraagstukken rondom bijvoorbeeld de WNT, de fiscus en relevante transitiekosten.