Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Data op orde

Alle gegevens op één centrale en veilige plek

Mike de Block, september 2019

 

De kans is heel groot dat je verschillende administratieve systemen en zorgprogramma’s gebruikt om gegevens vast te leggen en bewaren. Om datagedreven te kunnen sturen is het zaak deze gegevens op één centrale plek te krijgen waar je altijd veilig bij kunt. Dat hoef je niet zelf te doen. In het Zorgplatform koppelen we makkelijk alle databronnen die jouw zorgorganisatie gebruikt. En werken we gegarandeerd volgens de meest recente regels rond privacy en informatiebeveiliging.

 

Slim stekkeren met jouw databronnen
Het begint allemaal met de data die er al is. Want we willen geen nieuwe databronnen in het leven roepen. In het Zorgplatform ontsluiten we met slimme ‘connectoren’ makkelijk gegevens uit jouw databronnen. Binnen een dag regelen we dat.  En is er nog geen automatische stekker voor het pakket waar jouw zorgorganisatie mee werkt? Dan zorgen we dat deze er komt.

 

Voldoen aan wetten en regels
De Algemene verordening gegevensverwerking (AVG) moet iedereen het vertrouwen geven dat er alles aan gedaan wordt om persoonsgegevens te beschermen. Ook jouw organisatie moet aan deze privacywet voldoen. Wij ook. Daarom werkt het Zorgplatform helemaal volgens de regels van de AVG en stellen we een Dataclassificatierapport op om inzicht te geven in het beveiligingsniveau van te verwerken data. Het betekent ook dat we alle data versleuteld (met encryptie) verwerken en opslaan. En we altijd kritisch kijken naar hoe persoonsgegevens in rapportages en dashboards worden gebruikt.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.